Ledigheten är slut

Idag är det dags att återvända till jobbet igen, ledigheten är slut. Alltså jag skulle behöva mer ledigt känner jag, det är helt omöjligt att återhämta sig, jag har varit sjukt trött sen jag gick av. Jag känner att jag får svårare och svårare att hålla humöret uppe, man blir snabbare irriterad på jobbet. Det märker jag på flera kollegor oxå, det är oroligt i gruppen och vi har svårare att lägga band på våra tungor vi reagerar kanske snabbare ärn vad vi annars skulle gjort. Ingen orkar hålla riktigt emot! Vi vet ännu inte vem av oss som blir kvar, vi vet inte hurdant schema vi ska ha, vi har inte fått någon starttid på nytt schema?? Vi vet ingenting! Jo vi vet att två heltider ryker ifrån oss och vi vet att vi ska få ett nytt schema, vi vet att vi måste spara… ändå är det inte vi som orsakat problemet, det är bla chefer och dålig planering, en dålig organisation och vår vikariepool som inte funkat alls!! Vi har haft inlasade sk ”stjärnturer” som inte tas ut när det behövts vick nä då har man tagit en vikarie istället för att skicka ”stjärnturen” på det istället som det var tänkt. Om något inte funkat så är det vikariepoolen, vi har haft in en tjej tror jag en eller två gånger sen detta startade för snart 2 år sedan! Det har kostat pengar!!! Det känns som om det är totalt kaos överallt! Vem vill ge mig ett jobb?

Badade med Alicia igår i spaet men nog var det kallt att stiga upp!!! Skönt att sitta där  men så snor kallt att springa in, Dennis tog henne sen i en stor handduk och sprang in med henne för att hon inte skulle hinna börja frysa. Men skönt var det det kan jag inte sticka under stolen med.

20190903_1656101558388683658932360.jpg

Var och handlade lite lakan, påslakan, kuddöverdrag och annat till ungarna. Rasmus behöver lakan som har resår, det är i huvudändan varenda morgon i princip!!!
Ja ja nu blir det att fixa frillan och så renbädda till Rasmus och sen till jobbet.

Dagens lyckorkort

Att känna glädje över andras glädje
är hemligheten bakom all lycka

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: