Francis är hittad!!!

Vilket glädje besked imorse när man stiger upp! Han är hittad och välbehållen. Vad jag hörde var att någon sett honom gå efter vägen och larmat polis. Jag tänkte på honom hela gårdagen av och till, det öste ju ner och jag kunde själv inte delta i sökandet desto mer igår. Jag var ut några svängar med bilen, kollade såna ställen som jag tänkte kunde vara troliga. Spanade ju förstås varenda gång jag var ute. Men då var han hittad så skööönt ❤

Uppstarten gick bra igår av båda passen. Man är ju alltid lite virrig under första passet, jag ser saker som jag kanske behöver ändra på. Hemma i min ensamhet känns steget rätt men sen märker man att oj det kanske inte blir så bra heller. Så till nästa gång har jag lite små justeringar att göra. Sen är jag faktiskt oxå nervös inför varje uppstart. Men nu är plåstret draget och det är bara att köra på.

Idag blir det zumba fitness på Fysioteket, fullbokat pass idag. Härligt!!! Men jag ska gå in och öppna två platser till iallafall tänkte jag. Så får vi se om de oxå fylls 🙂

Strålande sol idag, 13 grader varmt just nu. Tänkte att jag skulle spaá lite grann idag. Övar mitt pass och sen hoppar jag i plurret och slappnar av ❤

Dagens lyckokort

Det finns alltid blommor för dem som vill se dem

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: