Jobbat hela helgen

Jag har jobbat hela helgen, börjat 07-19 båda dagarna men med rasten i slutet kommer man hem lite tidigare! Det går men passen är jäääkligt dryga! Det känns som om de aldrig tar slut.

Det är ju två killar på vift i Happis. Vi var ute igår och sökte den ena av dom Först från jobbet, han hade varit synlig i Risudden så vi åkte ändä upp till Övertorneå och tillbaka. Sen for vi ut på kvällen och letade, först till fots och sedan med bil. Det var många ute igår, säkert 100 pers! Missing people är på väg oxå men de kan inte göra något förän de har tillstånd av polis. Men den sökinsatsen drar säkert igång idag. Så obehagligt när barn är borta så. Det är båda killar i 15 års åldern men har inget med varandra att göra. Hoppas de båda hittas snart!

Idag startar ZUMBA GOLD!! Så jäkla kul, får se hur många som dyker upp. Anmälningarna toppade i år igen men många många är såna som kanske tryckt för att titta och råkat komma åt knappen så jag litar inte på det, Men det ger ju en indikation på att intresset växer.

Så nu ska jag uppdatera facebook sen måste jag gå igenom mina koreografier, ställa i ordning listor, kolla att väskan är klar, att allt jag behöver för ikväll finns där. Startar ju även kommunens grupp idag och den börjar redan kl 15, så två grupper på måndagar fram till jul 🙂

Synd är att vi mest troligt måste byta lokal. Vi ska till A hallen mest troligt. Det har varit så skönt att slippa dra högtalare, slippa koppla upp allt, bygga scen… men får se då hur detta blir… Vesa pratade om att flytta scenen från Aspen till A hallen, då har jag sagt till om att jag inte kan bli intryckt i ett hörn, vi är så pass många…. den måste sättas ungefärligt på mitten. Men det blir ändå att ha högtalarna med och då måste jag ta min stora, kanske alla 3 för att ha en monitor mot mig oxå. Sen tänker jag att badhuset är ju rivningshotat, om de tar det beslutet var hamnar jag då? Brottarna ska ha Aspen hyllan, de har ju varit i B hallen tidigare. Ja ja nu ska vi inte måla fan på väggen, vi vet ju inte än, det kanske blir jätte bra 🙂

Nä nu blir det till att sätta igång, jag måste dansa igenom hela programmet ännu innan allt sparkar igång ❤

Dagens lyckokort

En kram och en liten blomma är den perfekta presenten,
en storlek passar alla ❤

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: