Vilken dag

Vilken underbar dag det var igår. Det var 15 grader varmt när jag steg upp och sol. På dagen blev det 23 i skuggan, 28 på vår altan!!! Jag gjorde alla mina morgon sysslor, Pian var förbi, käkade lunch och sen la jag mig i spaet en timme och slappnade av, vet ni hur skönt det var! Det var bara 28 i spaet när jag gick i, det hade slagit av! Så det kändes först lite huvvaligen och sätta sig men när man väl var i så var det riktigt skönt. Steg upp efter en stund satt och solade mig torr och sen gick jag i igen. Då hade det hunnit upp till 31 och det var stor skillnad att sätta sig sväng 2. Men härligt var det, lugnt, stilla och avkopplande.

20190830_0808164981584382209324333.jpg

Det har ju varit en super augusti måste man säga. Första veckan var ju inget vidare men sen de återstående tre har varit varma och härliga. Hade vi haft is i magen så tror jag vi kunde haft stora poolen kvar ända till nu. Vi hade nog inte kommit upp till några 32 grader mer men säkert 25-26 iallafall. Men det är ganska skönt att ha fått bort den, gräsmattan hinner oxå återhämta sig lite grann. Mina blommor har börjat blomma igen, rosorna gör nya blommor och den jag fick av Gold gänget har oxå börjat om, fantastiskt!

Den första bilden är på den jag fick av mina Goldisar och den är full i knopp, flera hundra av de små lila vad de nu heter, jag är inget bra på sånt 🙂

Hade mitt Strong pass igår, det blev fullbokat. Jag släpper bara en 15-16 platser där eftersom vi rör oss snabbt åt sidorna, vi sparkar, ner på golvet och upp igen. Det blir så trångt och folk får hela tiden titta att ingen annan står för nära och det är inte kul. Det minns jag själv då man stod på golvet, det var inte kul när man inte kunde köra fullt ut för att det var för mycket folk. Vi var 16 igår, Nina M kom oxå och sen var det en till som jag inte tror var bokad och sen fick jag en avbokning när jag står på scenen redan. En med huvudvärk. Sånt händer oxå 🙂 Det var så jäkla varmt i lokalen! Det var 20 grader ute när jag körde till Fysio, inget pass föra mig så fläktarna var heller inte igång. De slår på efter luftfuktighet om jag fattat det rätt. Så när vi slutade blåste de fint 😀

Idag när jag steg upp 06.30 så var det 17 grader varmt! Men nu har det börjat mulna på och de har utlovat regn! Nå hoppas det blir bättre snart, det är roligare och jobba oxå om vädret är fint. Jobb alltså hela helgen.

Alltså dagens Happisblad om prognosen i socialnämnden….. 7 miljoner plus skulle vi bli med avskaffandet av 3-3. Har det hänt? NEJ men det visste vi ju redan! Faaaan nu öser det ner där ute helt plötsligt!!!! Jaha nu slutade det?? Det börjar igen?? Ja ja tillbaka till dagens Happisblad. Vi sa ju det, ni kommer inte att gå plus, det kommer att bli mer back, vi kommer få svårt med vikarier, kortids sjukskrivningarna kommer att öka och en jäkligt missnöjd personalgrupp! Och precis här är vi nu! Kan man erkänna detta? Nej det kan man inte heller. Alla argument de sagt, mer tid till brukaren var ett, vad har de gjort, de har tagit bort folk och de vill att vi ska korta turer ännu mer! De står att de jobbar med hälsoscheman!!! Det är ju så man garvar ihjäl sig!! Vi börjar med en morgon (efter ledighet) och slutar med en sen kväll (inför ledighet) vem vill jobba så??? Ja säger de det är hälsosamt, vi vill ju att ni ska hålla efter en pensionering oxå. Jo kyss mig, det är bara för att få ihop det schematekniskt! Och är det deras sak att avgöra, att det är bättre med mindre fritid? Hur kan de bestämma att vi inte ska få tid över till familj, vänner och fritid? Hur kan de säga att det är hälsosamt? Skulle de själva vilja jobba till 22 på fredag kväll inför en ledig helg? Eller inför vilken ledighet som helst. När man jobbar skift så faller ju lite tänket ledig helg eftersom vi kan vara ledig mitt i veckan. Men skulle de vilja jobba tex 3 dagar, vara ledig en och jobba 3 igen. Och inför denna en dags ledighet så jobbar du till 22? Hade man slutat 16 så hade det blivit lite mer ledigt! Vi ska jobba och inte öppna mun, vi ska bara sköta det operativa, lämna det till schema planerarna, det vet ju vad som är bra för oss! Detta om nått kommer köra slut på personal!

Ja ja nu blir det fixa frillan och sen hämta Petra, hon vill komma förbi men det äser ju ner just nu! Tänk när jag steg upp för en och en halvtimma sen så var det 17 grader varmt och sol….

Dagens lyckokort

Chansen kommer som en snigel
men försvinner som en blixt

Be safe out there

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Aug 30, 2019 @ 09:59:29

    Ja sen har ju kommundirektören tagit sitt ur kassan 🤔 Alltså vad fan händer i det där huset… Helt jävla sanslöst

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: