Jag känns vimsig!

Usch när man sover dåligt, det tar på hela kroppen och på skallen! Trotts att jag de senaste dagarna sovit mera i tid så känner jag att jag ändå inte är utvilad. Återhämtningen enligt klockan är mycket under det normala. Alltså denna klocka jag älskar den! Jag gillar ju statistik, jag tycker om att få info så då är den helt underbar! Sen är den ju snygg oxå 😀 Om ni tycker om att följa det ni gör på olika sätt, få ut betydligt mer info än från tex A370 så köp Polar Ignite, du får tom förslag på vad du bör göra för träning efter hur du mår, puls, hjärtfrekvens och hur du återhämtat dig och sovit. Jag älskar den!

Jag hade mitt zumba fitness pass igår och jag kände mig inte riktigt med på banan. Kände mig vimsig eller hur ska jag säga inte riktigt med på nått vis. Men jag har jobbat mycket, det har varit mycket med jobbet och alla omorganisationer osv. Man är trött och många av oss reagerar nog snabbare än vad vi tänkt. Det blir mycket tjaffs i onödan känns det som. Vi är nog trött, less, vi sitter i ovisshet det tar ner hela gruppen på massor av olika sätt. Omorganisation ger bieffekter på många olika sätt.

Jag körde ett pass Body Combat med Nina direkt efter mitt, det kändes riktigt roligt att äntligen få vara med och köra, fast man känner ju att när man inte varit på på ett bra tag så har man inte koll på vad man gör. Och sen var både ben och hjärnan trött efter zumba passet. Men det var så jäkla roligt, Nina är en super instruktör!

screenshot_20190829-082255_polar flow4651676213994991681..jpg

Jag råkade glömma slå av klockan efter zumba passet men vi höll på i 1 timme och 4 minuter tror jag så det blev någon minut extra där. Plus att jag i början av passet pratade ett par minuter oxå. Men här en en överblick, totalen igår 361% mitt dagliga mått i steg är 15000 tror jag.

Idag blir det strong by zumba, jag hade tänkt ta in det nya blocket, men jag tror jag håller på det. Det blir så ”lite bökigare när något är nytt och vi är många idag, nya finns med så då kan det behövas att någon av de ”gamla” vet vad som ska göras.

Vädret ser ut att bli kanon, det var redan kl 06.30 16 grader varmt så det blir till att hänga ute på altanen idag, träna ute, det blir kanon det! Jag kramar ut det sista av solen, shortsen på och ut ❤

Familjen känns så lugn just nu… fast här ändras det ju fort, sist jag skrev det så var det full kaos dagen därpå. Men de har börjat skolan, det har inte varit nått tjaffs av att måsta börja stiga upp. De ser ju inte ut som världens lyckligaste barn när de far på mornarna direkt 😀

Nu in i nästa rutin, kolla facebook, uppdatera min zumba sida, dricka shaken och fixa frillan. Syster yster skulle komma förbi en sväng på ett tag.

Dagens lyckokort

Det är lätt att ta friheten för given
när man aldrig blivit ifrån tagen den

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: