Det börjar märkas

Oron och stressen över jobbet börjar märkas. Min psoriasis i hårbottnen är den som märks först. Det kliar och jag försöker att inte klösa, jag har redan flera sår. Jag har väldigt lite fläckar men har en stor på armbågen och den har börjat klia och sedan spricker den, mina fingrar spricker och skinnet blir hårt. Min mage är mycket sämre och igår kväll så började vi prata om jobbet. Vi ska ju få info idag efter förhandlingarna i fredags. Jag fick ont i magen direkt, jag hade jätte svårt att somna. Jag somnade till men vaknade efter några minuter och efter det så tror jag att jag somnade nånstans vid 03. Sen var det Rise and Shine kl 06, men jag ställde om klockan till 06.30 och sedan 06.50. Jag behöver inte väcka Savannah så tidigt mer hon behöver inte lika länge på sig att bli klar om mornarna. Synkar klockan och det stämde rätt bra med över vad jag kände runt mitt sovande

Sen får man ju som jag nämnt lite tips om vad man kan göra under dagen för att orka för och så hade jag lite övningar på klockan oxå, dynamisk rörlighet. Tror att jag ska testa det idag faktiskt.

Jobbet kallar idag, klockan 13 börjar jag men vi ska på möte med arbetsgivaren kl 11 för info om vad bra saker de kommit fram till i sina förhandlingar med facket. Men jag känner mig rätt tillfreds, det får komma det som kommer, kanske detta är en språngbräda fram till något annat. Vem vet, man magkänslan kändes helt plötsligt så ljus.

Vår gratis prova på vecka börjar idag på Fysioteket. Det ska blir riktigt roligt, mitt Strong pass var fullbokat redan förra veckan, jag har öppnat fler och fler platser, Päivis zumba pass på tisdag (är egentligen min tid men jag jobbar imorgon) blev fullbokat snabbt så vi öppnade lite fler där med, mitt zumba pass på onsdag blev fullbokat och vi har öppnat fler. Men snart är smärtgränsen nådd. På zumba passen går det att ”överblägga” med några platser men Strong behöver man mer svängrum i så där går det inte kanske en eller två till.

Jag kände att jag hade ork för lite mer igår. Det var ju min 3e dag ledig och energin kickade in. Jag dammsög källaren, fixade undan tvätten, jag fick in lite jox från altanerna. Så nu är bara gruppen, stora parasollet, värme mattorna och spaet kvar. Värme mattorna får Danne ta in, jag vågar inte klättra upp på förråds taket. Mattorna måste hur som haver skorna skaver in först innan parasollet. Det är knökfullt i förrådet och allt har sin plats! Danne måste oxå ta det för det väger multum om det faller när jag skruvar lös det. Spaet får stå ännu någon vecka tänkte jag.

Detta med ADHD och prioriteringar, han har som svårt med det. Vad är viktigast i vilken ordning gör man det? Moppen som skulle göras klar och säljas i början av sommaren….. den är kvar här hemma, nu är den klar men längre än så kom han inte och nu är det ju ingen idé att sälja den, det går snart inte att köra. Så den får väl bo hos oss fram till nästa vår. Värme mattorna som skulle ner, han säger igår när det öste ner att ja nu vågar man inte gå upp och ta ner dom, när sa jag men igår var det strålande sol! Han tittar på mig…. ja det var det ju kanske jag borde gjort det då! Det tar kanske inte länge att få ner dom. Det blir alltid lite så här, han ska göra något och så kommer något annat i vägen och han glömmer vad han egentligen hade tänkt göra. Det kan vara så här, låt oss säga att vi håller på att hänga upp en tavla och det rätt skruv behövs. Han ska gå ner och hämta den, på vägen ner så ser han att oj den här listen sitter löst så den måste jag fixa till… jobba lite där,,,, ja just ja jag skulle hämta en skruv, ja men vad ligger här då, det här skulle ju ner i källaren… smala ihop saker…. klockan i trappan har stannat… han lägger ner grejerna på trappan och fixar nytt batteri, samlar ihop sakerna och går ner. Det dröjer och nr jag går och tittar så kan han hålla på med vad som helst annat än söka en skruv! Och allt det här har blivit som värre nu, totalt avsaknad över hur man prioriterar, vad är viktigast, i vilken ordning ska jag göra saker. Att peta i flera saker på en och samma gång är oxå värre just nu och att inte komma igång. När vi ska någonstans så sätter han sig på dass och blir sittande där med mobilen hur lääänge som helst så när vi ska fara så är han långt ifrån klar. Som för ett par veckor sedan, han skulle duscha och raka sig och går ner 30 minuter innan vi ska fara. Bra tänker jag, jag ropar 5 minuter innan avsatt tid, är du klar, vi åker strax, då hör jag hur han vrider på duschen, han har inte ens rakat sig! Han lämnas ibland för att han inte hinner bli klar! Det måste vara jobbigt för honom själv oxå att det är så.

Dagens lyckokort

Man får stå ut med regnet om man vill njuta av regnbågen

Det passade rätt bra idag tänkte jag genast. Nu dricka shaken, läsa facebook, kolla våran timecenter, uppdatera zumba sidan. Jag sitter just nu med onsdagens låt i lurarna, det är karneval kan man säga, den får bli lite mitt i passet. Folk behöver bli lite zumba hot innan för in karneval ❤

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: