En vecka kvar

Om en vecka startar vi höstens Zumba Gold, det ska bli jätte roligt, jag riktigt väntar på att få komma igång. Måste skriva ut listorna under nästa vecka, kolla att allt är klart. Jag startar ju inte upp en grupp utan denna termin igen två grupper. Jag övar koreografier så mycket jag hinner, nu är det bara timeingen på en låt på ett ställe som jag svamlar i! Inte varje gång men lite då och då. Nå jag har ju tid på mig att fixa det. Det går nog bra till slut.

Jag var med i Kuriren igår, de var i våras och intervjuade mig ang mitt rökstopp och mitt zumbande. Det var rätt bra bilder denna gång. Men det snöade ute nr vi fotade så bilderna på mig och Larry blev nog inte bra pga snön. Men spelar roll, det var ju artikeln som var den viktiga.

20190824_2023566741588232146437684.jpg

Jag köpte ju den nya ljusstaken på Taavola gården i fredags. Danne satte upp den igår och det blev jätte fint. Nu måste jag bara komma på nått fint att ha på vedlåren oxå. Jag vill bara ha något enkelt, inget mycket, ett fat men något? Nått gammalt? Vad ska jag leta efter? Kom med förslag, jag är skit dålig på sånt.

20190824_2217136850150220631166206.jpg

Jag älskar ju loppisar och PMU, jag går alltid dit ialf ett par gånger i månaden och alltid fyndar jag nått. Nu sist en kakform. Det var ingen i aluminium, det var inte gjutjärn heller, men nått tyngre material vad det nu kan vara. Teflon på insidan ialf och den var nog oanvänd, inte en skråma på den. Jag och Alicia bakade igår, vi gjorde sockerkaka eller ja tigerkaka med hallon i. Hon for hem medans den var i ugnen, hon skulle hem och sova. Jag stod och väntade att kakan skulle börja svälla i ugnen. Tittade till den efter 25 minuter…. den såg lite platt ut än! Då hade Alicia kommit åt graderna och den stod på 140 istället för 175 som det skulle vara. Nå jag höjde graderna och lät den vara lite längre. Den blev ändå bra fast kanske lite mer kompakt än vad den skulle bli. Men den var god. Lite roligt att skära eftersom den är formad som ett hjärta 🙂

Kakan hann jag inte fota, Annika och Tomas kom hit på kvällen och vi högg in friskt i kakan. Jag har sparat till Alicia förstås både kaka och vaniljvisp.

Jag gick i säng vid 24, somnade rätt fort tror jag. Sen vaknade jag vid 06.30. Jag har sovit tror jag utan att vakna det som mer men jag har inte haft en bra sömn, tror jag sovit rätt oroligt. Kollar appen och jag har sovit 5.44 minuter och av dessa timmar å har jag haft en lätt sömn på 2.13 min och rem sömn på 2.02 min (den lättaste sömnen) så 4 timmar och 15 min har jag sovit väldigt lätt och jag har haft avbrott i 18 min så 1.12 är vad jag har haft i djup sömn. Nå jag har sovit iallafall.

Nå niin nu är det dags att kolla facebook, uppdatera, dricka shaken och fixa frillan. Konstigt väder där ute, det kommer otroliga stormbyar mellan varven. Sen är det lugnt igen. Knasigt! Höstigt idag, igår var det shorts!

Dagens lyckokort

Ingenting är mer värt än denna dag

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: