Vilken dröm!

Jag har sovit rätt ok… tror jag eller jag vet att jag varit vaken, helt vaken några gånger under natten. Jag bara älskar min nya klocka, den ger jätte bra info, den är snygg och lätt att använda. Japp kollar klockan, jag har haft djup sömn i 56 minuter, REM sömn i 1.26 minuter, 13 minuter avbrott och lätt sömn i 2.41 minuter. Inte undra på att jag drömt, REM är ju nästan 1.5 timmar, rem enligt klockan de sista minutrarna, sen vaknade jag med ett ryck. Vaknar man under REM så säger de att man känner sig jätte pigg och det gjorde jag, jag var pigg direkt.

Jag drömde att jag vann eller fick jag vet inte, det var lite oklart en massa pengar! Jag fick en lokal där jag kunde ha min zumba! Jag var alldeles chockad att jag kunde göra det jag drömt om. Jag satt länge på nån bänk av nått slag mitt i en lokal som såg ut att vara typ nån lager lokal. Jag bara satt först glodde och trodde inte att det var sant. Sen började vi att gör den i ordning, jag vet att jag såg Nina R flasha förbi med vit målarfärg på sig, Rellu, planerade för något hörn där vi skulle ha vår disk. Sen sprang alla andra zumbisar med kvastar, de sopade, målade, fixade och donade, de planerade för hur det skulle bli, jag stod som mitt i allt och försökte fatta! Detta skulle bli vårt eget! Sen vaknade jag med ett ryck, kände mig pigg och energisk. Jag hade ju haft en så energisk dröm! Känslan sitter ännu i.

Jag tittar ut och vädret ser ut att bli bättre och bättre så idag blir det att städa undan på altanerna.Det har ju varit jätte varmt under dessa två sista veckorna. Vi trodde ju i början av augusit att nu jäklar gör hösten sitt intågande, det var ju bara 11-12 grader och riktigt höstregnande. Men sen vände det igen och jag har kunnat gå rätt mycket i shorts och det blir det idag oxå.

Jag ska ta bort solstolarna från den lilla altanen. Danne får ta undan solcellsmattorna från taket de behöver få rinna ur. Sen tar vi ner det stora parasollet oxå. Men möblerna på altanen tänkte jag ha kvar ute. Glasskivan sätter jag in i friggebodan. Men resten tänkte jag förvara utomhus under pressning faktiskt. Vi har ju tak över halva altanen så det kommer ingen snö på dom. Men täcker dem iallafall för att skona dem från väder och vind. Nu har Danne sagt att nästa år ska han bygga ny altan. Det hoppas vi på 🙂

Annars har jag tagit det lugnt igår, jag har inte gjord detso mer. Vi var och åt på Bobs fd Gobs med Pia och Stefan. Jag och Danne for sen ut på Taavola gården, jag köpte en ljusstake som jag länge tittat på men blivit lite snål. Men nu så, det fanns bara två och jag tänkte att om jag inte köper den nu och de blir slutsålda så kommer jag att ångra mig. Jag vet inte om det syns på bilden men den är som gjord av rör stumpar, eller ja det ska se ut som det iallafall. Danne är ju lite konstnärlig av sig, han planerar på att göra egna såna. Han är finurlig så det lär nog bli ett par stycken 🙂

20190824_08520434693268667185987.jpg

Det kommer att bli jätte fin med antikvita kronljus i den.

Jag firade förresten i veckan 10 år som bloggare på WordPress! Inte illa va. Sammanlagt har jag bloggat i 12 år. Jag började i September 2007 på blogg.se.

screenshot_20190824-082919_wordpress3372153518130336352.jpg

Körde igenom zumba Gold igår kväll. Måste börja göra i ordning pappren för det. Kolla anmälningslistorna, skriva ut dem. Prata med Jari och kolla om de ännu är med i år. Men det närmar sig, snart är det dags för uppstart. Det är alltid lika pirrigt, får se hur många vi blir detta år ❤

Jag har ju börjat dra dagens lyckokort. Och det är lite roligt med dessa kort. Det är ganska många kort som jag kuperar och blandar rätt mycket innan jag drar dom. Ändå hamnar de ofta på gårdagens kort eller om något kort trillar ur eller fastnar i kartongen när jag tar ut dom så brukar det efter mycket kuperande ändå bli det kortet jag sedan drar. Och så blev det även idag. Jag tog ut alla korten, ett satt fast i kartongen, efter lite trilskande så fick jag ut det, vände och läste. Jag stoppade in det i högen, blandade och kuperade fram och tillbaka. Vände upp högen där jag kände att här blir bra och vad är där. Jo det kortet som satt fast i kartongen!

Dagens lyckokort

Lycka är att bara vara

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Aug 24, 2019 @ 10:32:11

  Vilken härlig dröm ❤️💃👏

  Svara

  • Anna
   Aug 26, 2019 @ 08:52:54

   Visst var det, vi städade och fixade, allt var vitt i drömmen, vi höll på med grundmålning. Kankse det betyder att något nytt är på gång, bara städa innan all grundmålning är gjord, små saker börjar komma på plats. Vi får väl se vad drömmen för med sig 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: