P-möte

Vi hade personalmöte i onsdags, men vi fick inte mer svar på de frågor vi hade. Vår chef vet inte heller mer. Vi vet ännu inte vilka av oss som ska bli omplacerade så det kändes ju hur dumt som helst att sitta där och bedöma ett schema som jag inte vet om jag kommer att gå på. Även om jag jobbat länge så behöver det inte vara en säkerhet! Nå vi har nu sagt vad vi tycker och vi har lämnat in det till bossen, hon tar det vidare till schema planerarna så får vi se då. Men vad som är skrämmande är att de som sitter där och bedömmer hur mycket folk vi ska ha i verksamheten aldrig satt sin fot hos oss! De tittar på det ursprungliga schemat och utifrån det så drar det ner här och där! Vad bra va! Det finns ju en anledning till att vi har folk där vi har dom! Vår verksamhet var från start 4 boende och 2 kortidsplatser + dagverksamheten. Nu är vi 6 boenden och två heltider mindre! Jag skit orolig att arbetsgivaren kommer att säga nej till min tjänstledighet, det kan de ju göra. Men de har antagit i någon jäkla vison att de ska främja eget företagande. Men mitt företagande i form av zumba anses nog inte som viktigt!

Jag hade mitt strong pass igår, fullbokat! Jeps, jag fick tom öppna mer platser. Jag öppnar inte alla direkt för att ha lite spelrum, det dyker ofta upp obokade. Såna som tex inte vågar boka för att de inte vet om de hinner. Man måste avboka två timmar innan om man inte kommer. Så jag har några platser för det. Passet gick kanon, jag har såna kämpar på Strong, de ger verkligen järnet, de kämpar och jag ser hur det tar emot men de ger inte upp!!! Sen fick jag ett mess efter passet igår kväll av en av tjejerna som alltid kommer att passet nästa torsdag är fullt!!!! VAAA!!! Nu redan?? Det var bara att öppna ett par till. Päivis pass var oxå fullt. Hon vickar mig på tisdag (jobbar), jag kör på Onsdag för då är jag ledig, jag hade en plats kvar på mitt. Så det var bara att öppna fler! Fasiken vad roligt!!! Nå avbokningar kommer alltid men det var ändå roligt att vi har så många bokningar redan nu.

Jag är super nöjd med min nya klocka Polar Ignite!!! Den har en massa roliga saker. Så här såg mitt träningspass ut igår

screenshot_20190822-233847_polar flow9181901970868433794..jpg

Sen hur den räknar ut hur jag sovit och hur jag återhämtat mig under natten, en massa kul info

Sen kan man gå in och kika på din Nattliga återhämtning- ANS kallas det, det är nytt från de andra klockorna jag haft.

screenshot_20190823-091241_polar flow6941400651578844479..jpg

Så här förklarar Polar det.

Nightly Recharge™ mäter återhämtningen över natten och visar hur bra du återhämtar dig efter dagens ansträngningar. Din Nightly Recharge-status baseras på två komponenter: hur du har sovit (sömnstatus) och hur bra ditt autonoma nervsystem (ANS) varvade ner under de tidiga sömntimmarna (ANS-status). Båda komponenterna beräknas genom att jämföra din senaste natt med dina vanliga nivåer under de senaste 28 dagarna. Din klocka mäter automatiskt både sömnstatus och ANS-status under natten.

Du kan se din Nightly Recharge-status på din klocka och i Polar Flow-appen. Baserat på våra mätningar från dig får du personliga dagliga tips om träning i Polar Flow-appen och tips om sömn och reglering av dina energinivåer på de särskilt jobbiga dagarna. Nightly Recharge hjälper dig att göra optimala val i din vardag för att bevara välbefinnandet och nå dina träningsmål.

Och för att inte sluta här med vad min klocka kan göra så ger den mig förslag på vad jag bör göra idag. Vad min kropp behöver efter all data den fått igår och i natt. Jag får tom övningar direkt i klockan 🙂

Fy tusan, här behöver man inte tänka själv 🙂 Det finns ännu mer i klockan på hur du kan förbättra din totala status men jag har inte hunnit sätta mig in i allt än.

Oh faaan vad skönt att vara ledig nu helgen!!! Jag behöver verkligen ledigt, det har varit så mycket nu på jobbet med allt så jag är helt snurrig i skallen. Så det ska bli skönt att få vara hemma ❤

Dagens lyckokort

Ha överseende och se andras brister med humor

Ja ja nu det samma gamla vanligt, shaken, fb och frilla!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: