Nya schemat

Jaaa jag vet inte vad jag ska säga, jag har ännu inte hunnit studera det desto mer, jag var ju ledig igår och fick det av Danne när han kom hem från jobbet. Men det verkar vara så att vi ofta börjar med en morgon tur efter ledighet och slutar med ett kvälls pass innan ledighet, vilket är riktigt skit! Det förkortar ju vår ledighet i båda ändarna! Jag vill då ha det tvärtom, att börja med ett kvällspass och sluta med ett morgonpass. Men då har socialstyrelsen sagt att det inte är bra att jobba kväll och sen upp på morgonen och den rapporten har vi fått med… så det är ju en parameter på att de kan tänkas stå fast vid detta! Schema äger arbetsgivaren.

Det har skrivits mycket om hälsosamschemaläggning, här kommer en artikel som Vårdförbundet och SKL (Sveriges kommuner och landsting) tagit fram. Här står bland annat om att arbetsgivaren bör föra en dialog om arbetstider, vi har inte fått veta något utan tvärtom. De hemlighöll i princip schemat fram tills att det var klart. Arbetsplatsombuden fick se det men ingen annan….. Läs Nya argument för sundare schemaläggning Sen ska de ta två heltider från oss och vi vet ännu inte vilka som får jobba kvar! Det är oxå för jävligt!!! Ska vi på Onsdag sitta tillsamman och titta på ett schema och vi vet inte vilka som blir kvar?? Alltså detta är för jävligt! Fattar de inte vilken press de sätter på oss! Jag vet inte ens var jag jobbar om två veckor!

Gjorde klart all bokföring för juli och augusti igår, skönt. Det är ju inte mycket just nu men det måste ju göras iallafall. Så det är alltid skönt när man vet att det inte finns något att bokföra. Alla verifikat är utskrivna och satta i pärmen, allt är i sin ordning 🙂

Gick igenom lite av koreografierna igår, fortsätter idag innan jobbet. Det börjar sitta lite nu. Det är två tre låtar där jag måste sätta timeingen bättre. Annars är det nog rätt lugnt nu.

Ja ja nu ska jag kolla fb och sen fixa frillan, gå igenom de sista koreografierna jag inte hann igår. Danne ville äta på Bobs som Gobs heter nu med den nya ägaren. Så det får det väl bli då 🙂

Lyckokortet för idag

Tillfällen är ofta förklädda till hårt arbete,
de flesta känner inte igen dem.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: