Sjuukt trött

Alltså vad jag är trött! Hela helgen har jag gått i sång tidigt för att jag varit så sjukt trött! På jobbet har jag efter halva dagen fått sätt mig i soffan och ta en tuppis på 15 minuter för att orka vidare. Jag är inte trött i kroppen men i huvudet. Men det har varit så mycket nu med jobbet, schemor, hur blir det, 2 av oss blir omplacerade, vilka blir det? Det kan bli vem som helst, ingen av oss är säker…. det sliter på en, allt är så osäkert! Det har ju varit otroligt tufft på jobbet de sista två åren och innan det då vi hade 3-3 så hängde alltid hotet över oss, de kommer och ta bort det det var bara en fråga om när. Och om de då skulle ha tagit det för att det var som det sa, för dyrt men det stämmer ju inte. Det gjordes ju en rapport och i den stod det på flera ställen att man kan inte påvisa att det var schema modellen som var för dyr, det var organisationen! Det var ren och skär avundsjuka på vårt schema! Sen kom då nästa schema, ett hårt schema med lite ledighet, få återhämtningar, sjukskrivningarna ökade. Nu kommer ett ännu tuffare schema i och med att de tar bort två tjänster ifrån oss, 2 heltider försvinner! Jag vet inte hur jag ska ha min tjänstledighet, det nya schemat börjar gälla 2/9. Ja ja så kan det oxå gå!

Jobbat som sagt hela helgen, vi har inte gjort så mycket, det har ju varit så dåligt väder, det har regnat, det har varit varmt, 18 grader igår men lite höst väder! Vi bar ialf ut och promenerade jag och en av tjejerna.

Det finns situationer som gör mig otroligt frustrerad, Savannah blir terroriserad eller vad jag nu ska kalla det. Men i just detta kan jag inte ta, då kommer det att eskalera. Hon försöker själv säga ifrån vet jag men denna person inte lyssnar. Hon mår jätte dåligt över det. Jag hoppas att det verkligen avtar. Men problematiken som finns kommer att bara förvärras så mest troligt är detta inte över. Det finns som ingen jag kan vända mig till heller. Ingen kan hjälpa, ja det kanske kan vara då om Danne blir förbannad! Ja jag vet inte, det är svårt. Men en dag så kanske det löser sig. men vet.

Efter jobbet igår gick jag igenom mina korrar inför Gold och sen gjorde jag min moms klar med Annika och skickade in. Men jag kunde inte skriva ut några av verifikaten, färgen var slut i skrivaren. Så jag måste iväg och köpa ny färg idag så jag får avsluta denna period. Sen var jag på möte med Fysioteks gänget. Vem kör vad och när, vi behöver en till instruktör så vet ni nån så ge oss ett tips. En spinning instruktör och kanske något helt nytt oxå. Så vet ni någon som är sugen och har idéer så tipsa Ritva.

Regnet står som spön i backen, det kommer otroliga skurar mellan varven, tur att vi hunnit få in poolen och alla tillbehör till den. Jag skulle så ha lust att lätta mig i spaet en stund, det vore mysigt att får bubbla i regnet, fast vi har ju vårt stora parasoll så det kunde jag ju fälla ut över. Kanske ett sista plask innan vi tar in det.

Steg upp 07, har sovit dåligt igen, min nya klocka kan räkna ut återhämtningen och enligt klockan så är mib ANS status mycket dålig! ​Nightly Recharge™ mäter återhämtningen över natten och visar hur bra du återhämtar dig efter dagens ansträngningar. Din Nightly Recharge-status baseras på två komponenter: hur du har sovit (sömnstatus) och hur bra ditt autonoma nervsystem (ANS) varvade ner under de tidiga sömntimmarna (ANS-status). Båda komponenterna beräknas genom att jämföra din kväll med dina vanliga nivåer under de senaste 28 dagarna. Din klocka mäter automatiskt både sömnstatus och ANS-status under natten. Min slutade på mycket dålig. Allt kan då en klocka göra. Och det lustiga är att det stämmer bra mot vad man känner sig!

Ja ja Petra är på väg så jag ska umgås med henne en stund. Babbla och dricka kaffe, hon trodde hon skulle jobba och far till jobbet men se hon var ledig idag 😀

Dagens lyckkort

Att inte cykla är att gå för långt

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: