Åhh jeessuuuss

Alltså vilken träning det blev igår! Först körde jag mitt eget Strong by Zumba och sedan nästan 2 timmar med Sebbe!!! Helt otroligt alltså!!!! He is mad, the man!! Men så bra pass! Spinning har jag ju älskat tidigare men kommit ifrån, så det var riktigt roligt att trampa igår igen. Men jag säger bara hans TBT, Total Body Training, så jäääkla bra! Det var cirkel träning, tabata fast man gick inte runt i i cirklar, man har sin egen plats och där jobbar du i tabata intervaller, såååå bra!! Jag gillade det verkligen.

Sebbe slutar ju hos oss som instruktör nu, det blir jätte tråkigt, han kommer att vara saknad, folk har verkligen gillat honom som instruktör!!! Han är ett solsken. Han går vidare i livet och flyttar från Hapraranda, han flyttar söderut till sin syster och börjar plugga där. Han ska bli förskolelärare när han blir stor. Hejja Sebbe, jag önskar dig verkligen lycka till i livet. Den som tar över efter dig får stora skor att fylla ❤

Ont i röven idag känner jag…. den är ovan cykelsadeln och jag hade ändå lite stoppning på sadeln! Ajja bajja känns det där men för övrigt har jag inte träningsvärk, trodde jag skulle ha det, lite slut i ryggmusklerna och liiite i magen men för övrigt mår min kropp bra 🙂

Idag blir det jobb, börjar kl 13 och jobbar hela helgen…. puh! 2 på korttids, ingen fara med det men båda gillar att dra runt stan så det blir ju lite passande med det. Det är ju helt ok att göra det, man blir ju självständigare oxå men det är alltid lika spännande och se om de kommer hem på kvällen när de ska! Sånt blir ju oxå liiite påfrestande för dem som jobbar sist, vilket är jag idag!

Fick mess igår kväll, grannarna har haft inbrott, de har varit och grävt i deras bodar. Sen har flera blivit av med cyklar runt stan. Så irriterande när man inte kan låta andras saker vara ifred!

Ja ja nu ska jag in på facebook och kolla läget sen vidare med att fixa håret och göra mig klar för arbetsdagen

Dagens lyckokort

Ta dig tid att plocka blommorna vid vägen

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: