Alltså jag säger bara zumba <3

Igår körde vi i Seskarö, dels för att de länge velat ha zumba och sedan för att Meiri är här, hon har ju stuga på ön nu och jag tänkte att vi presenterar henne för ö borna. Så de vet vem hon är och att hon är så jäkla sureräääään! Vi hade jätte roligt igår, det gick super bra för alla. Jag och Meiri skulle hjälpa Nina lite och så börjar vi med fel sida!!! Jag måste messa henne och be om ursäkt, det blev ju säkert lite förvirrande 🙂 Det kom ändå rätt många, tror vi var runt 20 stycken. lite mer kanske oxå. Jag räknade faktiskt inte men salen blev rätt full. Det enda negativa är väl att akustiken på Folkan inte är den bästa, det skräller om högtalarna när ljudet når ut i lokalen på nått vis. En kvinna fixade inte det alls, hon hörde inte ens vad vi pratade uppe på scen hon är så känslig för akustik. Men vi hade super kul och jag hoppas deltagarna hade lika kul som vi. En skrev iallafall på Seskarö sidan att det var hennes första zumba pass någonsin och hon hade jätte roligt och att hon log hela vägen hem i bilen ❤

Lite bilder från igår, Tyvärr missade jag att fota Nina helt! Hon körde en låt och den dansade jag i, Meiri fick jag oxå bara foto från uppvärmningen på. Meningen var ju att fota mer men det är ju så kul att dansa så det blev inte fler 🙂

Vi hade verkligen super kul ❤

Idag blir det strong by zumba, sen måste mina ben få vila!!! Jobb helg väntar så då får jag vila dem från zumba iallafall. Håller på med Gold, kom på att uppvärmningen har jag inte ens skrivit!!! Attans tar tag i det imorgon tror jag. Idag hinner jag inte!

Dagens lycko kort

Lyckan beror på oss själva

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: