Familjen knöl!

Jahapp då var det flera som var in för knölar igen, Thomas har ju fått en stor knöl på halsen. Han var in igår, det tog massor med prover och biopsier men det var inget farligt. Det blir operation OM det går, den sitter så knasigt att det finns risk för att stämbanden skadas och då blir han för evigt hes. Så de ska kolla upp det. Pian var oxå till Sunderbyn igår, hon äter ju sån medicin för sin reuma att den kan ge cancer och värdena var förhöjda sist. Men det har tagits nya prover och nu de var bra igen. Jag själv vaknade i måndags och hade jätte ont på ena sidan av halsen! Tänkte inte så mycket mer på det men igår var det ännu ondare och då börjar jag känna efter, det var en liten knöl rätt högt på halsen under käken som gjorde så jäkla ont, jag har svårt att titta upp, svårt att vrida på huvudet men jag har inte ont i halsen. Knölen är däremot jätte ond. Jag har varit mycket tröttare än vanligt de sista veckorna, jag svettas mer men då lever jag ju livet i 400 knyck och jag är ju i klimakteriet. Nå jag ringde HC igår och tio minuter efter det satt jag på Hälsocentralen! Det blev undersökning och prover. Han sa läkaren att jag tror absolut INTE att det är nått men vi tar prover för att utesluta cancer. Han trodde det var en lymfa som på grund av något blivit uppretad. Jag hade inga andra svullna lymfar, inga problem med öronen eller så heller. Så vi får se vad det då är! Jag vaknade i natt och hade jäkla ont i knölen och i tänderna så kanske det är något i dom? Jag var tvungen att stiga upp och ta en citodon, vi hade inget mildare hemma, nå den hjälpte ju med besked iallafall 🙂

Förslaget från arbetsgivaren har kommit, två tjänster från Östermalm försvinner….. hur fan ska det bli? Vi som har mest våld av alla verksamheter? Jag blir så less, jag känner att nu orkar jag inte kämpa för det längre…. jag ger upp. Raderna ska lottas ut, hur blir det för mig och Danne, kommer vi att få fortsätta jobba samma helg eller blir vi på motsatta helger? Jag vågar inte ens fråga om det för arbetsgivaren tycker nog inte att jag är någon toppen anställd direkt! Jag känner bara att jag ger upp nu, jag jobbar där de placerar mig. Sen får det bli som det blir.

Jag hade mitt zumba pass på Fysio igår och vi var 5 instruktörer på plats, jag, Rellu, Rollo, Päivi och Nina. Det var verkligen super kuuul! Det var ett redigt ös på passet. Sedan passade vi på att filma en snutt av en av låtarna. Man får ju bara filma en minut och lägga ut så detta blev resultatet ❤

 

Idag blir det Zumba på Seskis, jag Meiri, Päivi och Nina. Det kommer att bli hur kul som helst. Jag måste börja planera passet nu, välja låtar och göra i ordning grejerna. Oh det ska bli så jäkla kul!!!

Ja ja nu fixa frillan, in på facebook och sen sparka igång listan 🙂

Dagens lyckokort

Att vara ärlig mot sig själv är en god övning

Be safe out there

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Aug 15, 2019 @ 08:44:27

  Jaaa nog är ni verkligen familjen knöl 🙂 men som tur är så är dom flesa ofarliga men super ni kollar dem. Din knöl låter precis som att lymfkörteln under käken är lite sur 🙂 har hänt mig flera gånger, och runt käken efter käkbenet är mina ofta lite sura. Men dom känner ju av infektioner lång innan vi ens känner av dem, dom börjar ju arbeta i tid 🙂 som läkaren sa till mig en gång när min lymfkörtel bakom örat svällde upp och gjorde ont. Du ska vara glad att du har en knöl där för de visar att den jobbar och gör sitt jobb korrekt. Men oftast rusar vi dit av en annan anledning, för KNÖLAR gör oss hysteriska 🙂

  Svara

  • Anna
   Aug 15, 2019 @ 09:26:54

   Ja precis, jag har lite lymfar som svällt och blivit onda mellan varven. Men jag är ju allergiker, attans då och sist fick jag sätta bort lite gojor, vi hade ju 5 ett tag! Nu var det bara denna som var uppsvälld, jag blev igenomgången 🙂 Så vi får se då vad proven säger men som han sa läkaren, jag tror inte ett skit på att det är något där mer än en uppretad lymfa men vi tar prover för säkerhets skull.

   Ja det är ju alltid bra att kolla upp dom så man vet vad man har att göra med INNAN det är försent 🙂

   Svara

   • Åsa Tornin
    Aug 15, 2019 @ 09:29:24

    Alltid bra att kolla 🙏 och lymforna lever ju och ibland blir dom onda eller får en inflammation. Dom är lättretliga 😂😂 kanske får du penicillin eller bara som jag inflammationsdämpande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: