Regnar

Igår var det riktigt härligt väder, solen sken och vi hade runt 20 grader varmt, upp till 23. Vi åkte till mamma, vi hade lite bord som skulle upp, en ny tv kabel, den andra blev för kort, en soffa som skull kläs om osv. Vi fikade och umgicks med mamma och Kalle. Det är lite sorgligt att se dem nu, de som reste, skidrade, cyklade, de var fulla av liv, nu ligger de sida vid sida i mammas säng på ett boende….. Kalle kan ju gå men mår inte alls bra, mamma kan inte gå längre alls. Vi tittade i fotoalbum och då blev det så uppenbart att tiden går…. Jag tänker tillbaka 20 år, då köpte vi det här huset, åren har gått så fort. Om 20 år är jag 74, Pian är 83 som mamma är idag, Annika 71 och Bejan 81! Usch tänk, hur är det då?

20190811_1605246856442686798275061.jpg

Mamma och Kalle hos Bejan på deras båt ❤

Satt och kollade på Aftonbladet som jag alltid gör varenda morgon. Snubblade över en artikel om Sex & the city. De har ju inte varit så goda vänner i verkligheten ialf inte Kim Catrall och Sarah Jessica Parker. Jag har ju aldrig följt serien men sett några avsnitt här och där. Men vad som slog mig när jag såg en intervju med Kim Catrall var att Carina berg är lik henne

Oh vad skönt, jag hant renskriva varenda koreo till Zumba Gold!! Jag gör ju om i nästan varenda koreo litegrann så det ska passa mig och min grupp. Så nu är det bara att sortera in dem, phuiiiii vad skönt. Måste bara kolla att jag hade balance låten, för den hade jag helt glömt bort. Jag har tagit ut den men inte gått igenom den. Men det gjordes oxå igår. Så nu är det bara att öva öva öva och åter öva. Men jag studerar låtarna så grundligt, skriver än bara för att då går jag igenom dem extra noga, lyssnar på musiken var efter varv, så det går rätt fort bara jag sätter igång.

Extra zumba på Onsdag i Seskarö, det ska bli roligt. Vi kör ihop, jag, Meiri och Päivi. Det ska bli super kul 🙂

Dagens lyckokort

Ingenting är mera värt än denna dag

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Aug 14, 2019 @ 07:52:18

  jo, usch tiden flyger iväg. Var är jag måntro om 20 år?? hemska tanke!! Det är så fin bild på mamma och Kalle<3 och det känns inte som att det är så längesedan.

  Svara

  • Anna
   Aug 14, 2019 @ 09:40:40

   Jag tänkte på det när vi var hos mamma sist, hur ser livet ut för oss alla systrar om 20 år, var är vi i livet då? Vi får nu göra det bästa av allt som är kvar, ta hand om varandra, ha roligt, ta hand om våra kroppar och våra knoppar! Vi ska bli gaaaaaaamla ihop ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: