Mamma idag

Idag blir det upp till mamma. Vi fortsätter inredandet av hennes rum. Hon har ju så mycket grejer men mycket få saker togs med från hennes hem till där hon är nu. Det var så opersonligt inrett så det inte var klokt. Vi systrar, ingen av oss fick chansen att vara med på flytten, allt gjordes bakom vår rygg, det inhandlades saker från IKEA, jag träffade dem där då de var och handlade, inte ett ord om att det var till mamma! Dagen då hon skulle flyttas var bara två veckor bort då fick reda på det, jag jobbade, Annika och Pian kunde heller inte åka den helgen. Det kräver ju en hel del förberedelse att flytta en person så ingen av oss var med. Nu efteråt kan jag känna ännu mer ilska än vad jag gjorde då! Ja ja gjort är gjort så då får det vara så. Mamma säger när man frågar henne att hon inte trivs, det är så långtråkigt här säger hon! Och det tror jag det är… det verkar inte hända så mycket på det hemmet.

Vi började ju att tömma poolen igår, så nu är den tvättad och på tork. Sen var vi på River och käkade med Dennis och Alicia. Åkte och handlade vid 20.30, utryckningsfordon fräste förbi oss i fullfart. Vi kollade var de for och de hade stannat vid Britt och Mika, ringde Britt och frågade vad som händer. Då säger hon att deras granne är lite senil och har larm, så han hade nog fipplat lite med det. Nå vi kommer hem och hinner inte ens in på gården när nästa gäng utryckningsfordon susar förbi, de stannar utanför vår granne. Pratar med den andra grannen och då har deras granne lagat mat och glömt att stänga av spisen. Han hade skrattat och sagt att ja då vet man att de kommer iallafall.

Beställde en ny aktivitetsklocka igår. Jag har ju haft några modeller men fastnade sedan för Polar. Köpte först en Polar A360, gillade den annars, den hade touch och färgdisplay men kändes liten. Så i julas köpte jag den jag nu haft M430 men tänker inte på att kolla vad den har för display! Den är utan touch! Och jag har saknat det hela tiden. Senast i tisdags så satt jag i bastun efter passet för att kolla hur det varit och försökte klösa på displayen! Sen är det det att jag har ju någon form av reuma och har svårt med fingrarna på höger hand, ett är ju helt stelt och det går inte att böja det och ett är krokigt, de andra är mer eller mindre onda, handleden är ond och lite stel så det blev svårt att kolla värdena på klockan eftersom jag har den på vänster arm. Så nu har jag köpt den nya Polar Ignite, den är beställd och kommer i veckan. Den andra är nu såld, den är fabriksinställd och inslagen i sin ask. Den väntar nu på att förgylla livet på den nya ägaren.

ignite_orange_side

Nu kom Alicia, Dennis är och tränar så jag ska börja umgås med henne litegrann. Fammos finaste unge ❤

Dagens lyckokort

Lyckan finns inom oss

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: