Att vara utnyttjad!

Kollade sista delen av Grimm igår, det är alltid lite trist när en serie men kollat tar slut. Nu har jag ju sträck kollat Grimm, 2-4 avsnitt/kväll. Den hade ett rätt bra avslut, ingen dog, alla fick vara kvar, barnen växte upp, man fick en ”om 20 år” de sista minutrarna men då säger Diana en av karaktärerna, hon pratar till sin halvbror om mamma och pappa, de hade samma mamma men inte samma pappa. Men jag tror hon pratar om Nick och Adalind. Jahaja vad ska jag titta nu? Tror det får bli vad som tycks hela världen har sett utom jag, Game of thrones. Den har ju oxå gått i 8 säsonger så det blir en långkörare det med. Danne tycker jag tittar tonårs serier 🙂 kanske det kanske men jag gillar att bara få titta utan att tänka desto mer, det är avkopplande.

Hellvetet är lös återigen! Jag blir uppriktigt ledsen för denne person. Jag känner mig utnyttjad, jag är bra att ha när det kniper, när man behöver något. Men så fort något går fel så total vänder man och skyller allt på mig. Även när det är helt klart att jag inte är den som gjort något fel som nu. Men man lyckas ändå föra över allt på mig. Jag är så evinnerligt trött på det så nu stampar jag ifrån totalt! Jag kan inte ta detta längre, nu får det vara bra! Beter man sig illa, tanklöst och dumt, beter man sig på så vis att man äventyrar ändra då måste man ju räkna med att det kommer frågor och reaktioner på det. Jag har varit saklig, jag har varit lugn, jag har inte gapat eller ens varit bestämd, jag har velat lösa hela situationen men får bara fula svar tillbaka. Så då får det vara så då. Jag kan inte göra mer! Ja ja det är bara att lämna det bakom sig tills personen själv vill komma fram till en lösning.

Nu är fammos finaste unge på väg, Dennis ska träna, hon ringde just och frågade om jag var vaken 🙂 Så det är bäst att hoppa i kläderna. Sen blir det att börja tömma poolen och öva koreografier hela dagen. Zumba Gold närmar sig 🙂

Lyckokortet för idag

En kram och en liten blomma
är den perfekta presenten.
En storlek passar alla.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: