Stressar

Uiii stressar lite med zumba Gold, ja har jobbat mycket i veckan och det har varit allt detta med arbetsgivaren så jag har inte hunnit ägna en tanke åt Gold men i helg är jag ledig så då får jag passa på. Men det känns pirrigt eftersom det känns att jag knappt börjat. De flesta låtarna är lätta men det finns 2 som kräver lite extra mycket jobb!

Ja ja passet igår gick rätt ok förutom på ett par ställen i en av blocken. Det är det block jag hållit på med längst så det ska jag börja byta ut. Det brukar vara dags för det när man svamlar i nått man kan. Så jag har redan tittat ut nästa block så det är bara att ta tag i det. Kanske jag hinner till vår Gratis prova på vecka på Fysioteket.

Nä nu ska jag in på fb, sen fixa frillan och så ut på gården och fixa lite med mina blommor. De ska flyttas.

Dagens lyckokort:

Chansen kommer som en snigel
men försvinner som en blixt

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: