Jobb i dag och jobb….

imorgon så ser liiiivet ut för mig 🙂 även om jag tycker vi är ledig alldelens för lite så är jag glad att jag har heltid! Det är ingen garanti numer det har vi ju fått erfara den sista veckan. Tänk att få lägga upp sitt schema som man vill ha det själv, då skulle jag aldrig jobba mån, tis och torsdag kväll. Fast då vet jag ju inte hur länge jag orkar hålla denna takt. Jobba heltid och zumban tar 150%, det är inte bara passen utan allt jobb inför passen som oxå tar sin tid. Men jag älskar det så jag har tänkt så här, jag kööör så länge jag orkar, sen får jag fundera 🙂

Herregud vilken konstig dröm jag hade i natt. Jag drömde om en gammal kompis till mig, jag har inte sett henne på några år nu. Jag skulle vara och hålla zumba ihop med flera andra instruktörer vid Seskarö kyrka av alla ställen så när jag kommer fram till grinden vid kyrkan (som inte längre finns) så står hon där. Hon är smal och det syns att hon inte mår bra. Vi kramas, jag säger att det är roligt att se henne igen, och jag frågar hur är det med dig? Det har inte varit så bra säger hon och berättar om hur det varit. Jag packar ur min bil, högtalare, väskor osv och sen är hon borta. Jag funderar på vad det egentligen handlar om, något är det eftersom jag kommer ihåg ljuset ute, färgerna på personen, jag ser årstiden…. nå det kommer

Jag tror ju på att våra drömmar på något vis kommunicerar med oss, vår undermedvetna speglar sig i dom, Men jag har läst en bok av en kvinna som tyder drömmar, hon menar att allt vi drömmer om har att göra med oss själva, att drömma om ett barn föds betyder inte just det utan något nytt i ditt liv tar fart. Hus, hurdana fönster har det, ser du ut, hur ser det annars ut, har det källare, vind, var befinner du dig i huset? Bilar, hur du ser på dig själv, bussar, ditt sociala liv, vatten dina känslor osv. Och de brukar stämma rätt bra när man använder sig av den tolkningen. Två i vår släkt har drömt om ett barn som far illa, försvinner, mördas. Så något som inte är så gammalt, kanske mellan 2-5 år inte ”nyfött” kommer att försvinna, sättas undan, vi stoppar undan det, stänger av det. Något får ett avslut. Jag har känslan om vad det är och det måste ha med släkten att göra eftersom två olika ”grenar” av släkten berörs. Nåväl det kommer att visa sig men inte än, först till hösten nånstans.

Igår dök favvo Meiri upp på mitt pass. Hon har ju numer stuga på Seskarö och de har kommit förra veckan. Så igår överraskade hon mig på passet. Hon började med att filma gymdörren och sen dyker hon in i mitt pass ❤ Hon är så härlig Meiri, alla gillar henne här. En underbara person och en helt otrolig dansare ❤ Min inspiration sen jag började zumba för 10 år sedan 🙂

Ok nu blir det samma visa, fixa frillan, dricka shaken, uppdatera facebook. Bejan är på väg och säga hej då, hon åker idag och jag tänkte hinna börja flytta lite blommor innan jag ska till jobbet 🙂

Lyckokoret för idag

                            Lyckan växer på vår egen åker,
                    och kan inte plockas i främmande hagar


Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: