Man blir så sur

Öppnade Happisbladet som än en gång fick mig att tappa humöret! Nu var artikeln där om att vi i Haparanda har de näst sämsta medianlönerna i landet. Han var ju på tv om det, Nsd har skrivit om det och säkert Kuriren med men den artikeln har jag inte sett. Där pratar han om olika faktorer som gör att vi ligger så lågt. Bland annat att handels har så många deltider ”Vi jobbar för att få fler besökande till Haparanda så att de kan jobba fler timmar” Vad släpper Haparanda kommun som arbetsgivare göra dagen efter tv inslaget? Jo de tänker hyvla varenda heltid inom LSS! Hur gick det med projektet alla har rätt till heltid, vi har jobbat bra inom LSS och har många heltider…. än så länge…. hur går det med visionen AAG? Attraktiv arbetsgivare? Kan de verkligen säga att de är det? Vad ska de locka med för att få hit folk och BO inte bara besöka? Det märks att det är många egna företagare som sitter uppe och bestämmer just nu på kommunhuset, det enda de ser är handels, de ser inte vården!

Nu ska jag in på zumba och kolla efter någon koreografi, har inte tagit ut någon till idag. Jag har jobbat jätte mycket förra veckan inklusive hela helgen. I fredags när jag var ledig så var jag så trött att jag inte orkade något annat mer än vila i princip!

Mitt lyckokort säger idag

De flesta väntar på tillfället.
Några har förmågan att ta emot det när det kommer.
Och några få har förmågan att skapa det ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: