Vad det luras

Jag stiger upp och ser att solen skiner, det ser så härligt ut. Jag tar min kaffekopp och släpper ut hundarna på baksidan och går med. Det ser skönt ut och jag gillar att dricka mitt kaffe i solen. När jag står där känner jag att nej tusan, det drar snor kallt kring benen, jag är tvungen att gå ut i solen för att tycka att det är ok att vara ute utan skor. Men det biter nästan i benen. Jag går in och tittar på termometern, 11 grader och den är i solen!!! Inte undra på att jag frös!

Vaknar med ont i huvudet, det känns som trögt där upp i kontoret. Försöker dricka liv i det med kaffe men det verkar inte hjälpa så nu sveper jag en treo medans jag bloggar. Treo är effektivt! Men jag har ätit så mycket treo i mina dagar så mitt blod har blivit för tunt. Numer är det inte ofta jag tar en, en tub räcker länge, tidigare gick det flera i veckan. Men då käkade Danne oxå treo. Nu tar han sällan och aldrig han heller. Vi har en tub som legat här hela sommaren och den är halvfull ännu, tror vi kan ha köpt den i maj.

Jag har börjat dansa igenom mina låtar till Gold, jag vill vara i tid så jag vet hur mycket jobb det krävs av mig. Tror det här går rätt smidigt, man blir ju mer och mer van oxå, minnet att ta upp koreografier blir oxå bättre. Det kräver inte lika mycket jobb längre som det gjorde tidigare. Så det känns lättare men öva koreosar måste jag ändå en hel del.

Arbetsdag idag igen, idag börjar jag 09 dvs snart! Hundarna ska ha mat, frillan ska fixas och sen drar jag iväg. Idag tänkte vi dra iväg med bussen. Jag och en av tjejerna planerade lite igår. Så får se vad vi hittar på. Dagen går så mycket fortare när vi far ut och gör något. Igår hade vi främmande från en annan gruppbostad. Deras killar skulle på fest men det var bara en killfest och de har en tjej i gruppen. Hon brukar zumba med mig så hon kom över till mig istället på fika och tjejsnack. Det var en jätte trevlig stund. Det är bra när vi kan lite samarbeta med varann, det blir så mycket roligare då 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: