Läser tidningen

Ja ja man blir totalt utmattad när man läser dagens Happis blad. Åsa och Anki har ju grävt i siffrorna kring slopandet av 3-3. Istället för att spara så har man anställt chefer bland annat. Vi på golvet måste minska våra tjänstgöringsgrader för att önskad besparing inte infann sig. Allt det vi sa om sjukskrivningar och ökade kostnader för vikarier visar sig nu. Resultatet för 2018, 6.5 miljoner över den beräknade budgeten! Bra jobbat Haparanda kommun!

Den 2/9 ska vi få nya scheman, det är gjort av någon som aldrig ens pratat med oss. Vår chef är på semester, har man pratat med henne? Ingen täthet är utlämnad vad vi vet. Hur ska en människa som aldrig ens varit i vår verksamhet kunna göra ett schema? Jag funderar hur mkt jag måste gå ner i tjänstgöringsgrad. Kan jag ha kvar min zumba? Jag har nu pga av att tjänstledigheten är så dyr en obefintlig vinst. Jag förlorar ganska mycket per månad i lön. Om jag då måste ännu gå ner i tjänstgöringsgrad så kan jag nog inte ha zumban kvar. Det beror på vad nu arbetsgivaren tänker och hur det ska se ut, kommer vi att ha något inflytande alls? Det är mycket som rör till det nu….

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: