Sovit som ett arsel!

Vi var ju upp till mamma igår, jag, Annika och Bejan. Det var riktigt roligt att träffa mamma igen. Vi var ut och gick med henne, vi fikade och umgicks. Vi provade möblera om hennes rum i och med att det är lite tråkigt där och som vi tänkte blev det mycket bättre. Men vi kunde inte lämna det så i och med att det bara fanns ett uttag för antennkabel och Kalle brukar ligga och titta tv i hennes säng. Annika och Tomas skulle upp dit igen innan Alva åker tillbaka till Stockholm så då skulle hon ta med sig kabel och hon och Bejan skulle möblera igen.

Hahaaa mamma pratade i telefonen med Kalle medan vi fotade.

Igår var det annars rätt så varmt. Det blåste ordentligt men när man satt i lä så var det riktigt härligt. Sen var det varmare tror jag uppe hos mamma än här vi kusten. Fast idag är det slut på det varma, det var 10 grader i natt när jag for omkring här i köket vid 03 och nu är det 12 grader! Usch då vad trist! Solen skiner med det blåser nordligt och kallt så in i bomben!

Alicia och Dennis var här när vi kom hem så vi badade lite hon och jag igen men denna gång inne i den lilla poolen. Det var varmt i den stora men så kallt i luften och jag vill inte att hon ska bli kall och blir sjuk.

Idag väntar jobbet min hellvetes vecka startar… jobb 4, ledig en, jobb 3, ledig en och sen jobb 2 och efter det är jag ledig hela 3 dagar! Det är nervöst, vi får nya direktiv om vad arbetsgivaren tänker som vanligt vet inte inte så mycket. Förhandlingar med facken är gjorda men vi vet inte om vad den ens förhandlat! Men det visar sig på en gång, jag sover sämre, jag känner mindre och mindre lust för jobbet, jag är med deprimerad känner jag. Vi vet ju ingenting, jag är tjänstledig vissa procent, kan jag fortsätta med det? Jag har redan sökt för hösten men måste säkert söka om eftersom nya scheman kommer in frm september sägs det. För mig är det ju inte bara jobbet och schema, jag har ju en egen firma oxå…. så jäkla osäkert med allt!

Kunde inte somna, tankarna snurrade på, stängde av tvn för att få mörkt, det blev inte bättre, Danne snarkar, jag bad honom vända sig men det vill han ju inte alls göra, jag vill inte sova med öronproppar allt för många nätter i rad eftersom jag får så kliigt i öronen, så till slut gick jag upp på soffan. Somnade där efter 05…. steg upp 07.30 och då hade jag vaknat redan flera gånger där emellan. Får väl gå till läkare med min sömn….. fast jag är ju livrädd för dessa sömntabletter. Nog är det fan att man ska måste börja äta sånt pga jobbet?? Jag har haft sömnstörningar i måååånga år men det startade när vi hade en brukare som enligt den nya omsorgslagen när den kom 1985 var tvungen att flytta till sin hem kommun. Denne mådde då jäkligt dåligt, personalen på det nya boendet mådde jätte dåligt, vi på det gamla boendet mådde jätte dåligt. Då den hösten slutade jag sova och är fortfarande idag jäkligt känslig för oro, det slår ut min sömn direkt. Och vi har ju haft vår del på jobbet måste man ju säga helt klart! De år vi hade 3-3 sov jag riktigt bra de första åren men sen började de hota oss med att ta bort det. Det var på tapeten alltid med jämna mellan rum, men vi lyckades länge mota Olle i grind. Och efter att 3-3 slopade så har min sömn varit riktigt risig! Så dessa två veckor kommer att vara kämpiga, jag hinner ju inte åter hämta mig alls förrän runt mitten av augusti då jag blir 3 ledig igen.

Idag måste jag börja ladda min spellista till Zumba Gold så jag får börja titta på den ordentligt. Nu ska jag göra det lite lättare för mig och ha samma lista till båda grupperna. Förra terminen ville jag ju lite krångla till det för mig själv och hade två olika. Ja jag har en från kommunens grupp som har opat höften så vissa låtar funkar inte för henne så där måste jag tänka om lite. Men till 95% blir det samma 🙂

Rellu kommer hem idag och hon hade lite presenter till mig, vad gullig hon är. Jag fick ju hälsningar och filmer på mina favvosar av henne, hon har shoppat åt mig så jag väntar med spänning på henne. Sen ska vi börja kolla på nästa års resa för då ska jag åka med. Nån gång måste man ju göra det med. Men vi stannar några dagar extra och drar till homeoffice i Miami oxå. Min dröm är ju French Quaters i New Orleans… fast det får bli någon annan gång det 🙂

Ja ja nu ska jag köra igång jobbet kallar kl 12 så jag måste börja med håret, kolla fb och dricka shaken, tänkte ju hinna ladda mina låtar till Gold idag.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: