32 grader i poolen

Alltså vilken dag det var igår. Det var 26 grader varmt när jag steg upp kl 08! Kollade temperaturen vid 16 och då var det 33 så det måste vart bra mycket varmare under dagen. Du kunde inte ens stå på altanen den var så helt, jag brände fötterna på pressningarna vid poolen. Vattnet blev snabbt 30 och steg upp till 32 och lite över tom. På kvällen vid 22 var det ännu 31 grader i vattnet! Helt otroligt alltså. Jag tänkte att jag måste bada bara för det! Men jag orkade inte hoppa i plurret.

Vi hade främmande hela dagen. Först kom Pian och Petra, Petra hade med sig Saga och Nova. Så kom Dennis och Alicia, Nina O kom oxå och plaskade runt i poolen med mig. Pian och gänget för efter 15 nångång, Nina for vid 16.30. Bejan ringde och hon kom hit vid 17 kanske. Vi lagade mat och käkade här.


Efter maten drog vi jag, Bejan, Dennis och Alicia och Danne ner på stranden, det var visafton. Det blev lite lekpark med Alicia men efter kl 19 drog vi hemåt. Alicia ska ju sova. Hon var igång hela dagen, hon badade i flera timmar, vattnade blommor, lekte med hundarna, hoppade studsmatta, plockade jordgubbar, gungade och allt annat där emellan. Så hon måste ha varit trött! Då hoppade jag och Bejan i bilen och for ut och kollade på Sikfesten en sväng. Men nog har den krympt mot var den var när man själv var ung. Under mitten av 90 talet dog den bara ut. Och den har väl inte riktigt vaknat än heller. Jag var där av misstag en gång för kanske 8 år sedan med ungarna, då var det en trubadur och två bänkrader med gamla gråhåriga människor som satt och lyssnade. Jag frågade vad som händer, då viskade en dam, det är ju sikfest!!! Nå nu var det lite större iallafall med lite små tält och tom en scen. Först efter 22 kunde jag sätta mig i soffan och kolla tv, men då var jag så trött så jag somnade rätt fort 🙂

Idag bär det av upp till mamma, jag, Bejan och Annika. Pian kunde inte komma, hon är banrvakt åt Eddie och Felicia, sen kom Conny och ungarna oxå ut på Furön igår. Ja ja nu ska jag fixa frillan så jag är redo när det är dags att ge sig av 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: