Underbara värme

Steg upp 08 idag och det var redan 27 grader ute!! Helt otroligt! Idag får jag badgäster hit i massor, så det blir sola och bada hela dagen. Imorgon sägs det var sista dagen med denna värme… sen blir det kallare igen. Nå vi hinner få lite iallafall.

Rellu är ju i Orlando på zumba convention. HOn fixade en så underbar hälsning till mig!!! Rachel Evans en Gold Zin från England som jag följt, hon har jätte bra koreografier. Rellu stötte på henne och skickade mig en hälsning, gissa hur glad jag blev. Så underbart ❤ Nästa år ska jag oxå åka 🙂

Vi kommer till höst starten även ha några av hennes koreos som vanligt. Nä nu ut i solen, ska göra i ordning poolen tills att alla kommer.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: