Molnigt?!

Molningt just nu men de har lovat sol till idag så det kommer nog. Det är ändå varmt 20 grader tittade jag just. Det tror vi på, solen kommer.

Alicia, det lilla trollet kom igår på förmiddagen. Dennis var iväg och tränade. Hon gungade, matade hundarna, hoppade studsmatta och sen hann vi ännu bada i både stora och lilla poolen. Hon hade ju ingen baddräkt men en så liten en får ju bada naken. Hon njöt för fulla muggar. Hon var så söt när jag satte upp håret på henne, jo sätt fammo så det inte kommer i mina ögon. Jag fick borsta håret oxå ordentligt. Annars brukar inte det gå så lätt. Mathilda får henne alltid så fin i håret, jag är inte lika bra på det 🙂

Vilken dag vi hade på jobbet igår. Vi har en anhörig hos oss just nu. Och igår ställde de till med fest. Vi åkte iväg och handlade, Danne grillade, jag och Alicia (vikarie hos oss) drog ut bord och stolar, ett parasoll, vi dukade och gjorde snyggt, Anna-Stina fixade potatisen och grönsaker till, det blev hade efterrätt, glass och hallon, så härligt. De bjöd hela gruppbostaden. Det blev riktigt lyckat. Solen sken och det var varmt och mysigt. Vi fotade en hel del men pga av sekretessen så kan jag inte lägga ut bilder men det var en riktigt härlig kväll igår.

Så min dag igår var fulländad trotts att jag måste jobba. Men som ni läser, vårt jobb är nog det bästa som finns, vi kan göra så mycket under ansvar förstås men inget annat jobb har nog den ”frihet” vi har ❤

Nå idag bär det av igen, kl 11 ska jag vara på plats. Imorgon jobbar jag fr 07 men sen är jag ledig helgen och efter det startar mardröms veckorna!

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: