Brott mot mänskligheten

Så känns det, jag som älskar sommar och sol, jag verkligen njuter, kopplar av, låter min kropp, mitt sinne och mina celler fyllas av sol och värme. Så måste jag gå och jobba!!! Det känns verkligen som om det borde vara straffbelagt att tvinga mig till jobbet! Jag vill ju vara ledig och hemma. Nå jag får trösta mig med de dagar jag är ledig istället.

Gårdagen resulterade i inställd zumba och en heldag på sjön istället. Stefan frågade på morgonen om vi skulle hänga med ut på sjön! Först sa jag att nej jag hinner inte, jag har pass ikväll och måste få öva på det på förmiddagen, på eftermiddan vet man aldrig vad som kommer i vägen och så hinner jag inte träna. Men sen tänkte jag, jag ställer aldrig in ett pass, jag kör på år efter år. Och jag har faktiskt förvarnat mina deltagare i början av sommaren att jag kanske ställer in med kort varsel ifall nått annat dyker upp. Så det gjorde jag men varenda en unnade mig det och tyckte att det gjorde jag rätt i, tom de som inte var bokade tyckte det var helt rätt. Jag har underbara deltagare ❤

Det blev en helt underbar dag. Dennis och Alicia följde oxå med. Vi for först till udden på tornefurö. Där hade Alicia oxå en kompis, Jörgen och Nina och deras Hanna var där. De badade, lekte, samlade kottar och stenar, sprang och busade. Vi åt på udden och sen for vi till Pia och Jussas stuga. Pratade och drack kaffe, riktigt mysigt. Strax innan 17 började vi fara hemåt mot hamnen. Det var en helt fantastisk dag.

När jag kom hem så la jag mig i poolen och slumrade en stund, 30 grader i vattnet! Inte illa alls!! Så skönt att guppa runt.

20190723_1804341368442147425986670.jpg

Minna kom förbi här på surr en stund. Jag och Danne for och handlade och efter det for jag och tittade på deras nya husbil. Den var jätte fin, vilken bil, tänk att få åka runt i den! Det kommer att bli helt kanon det ❤

Jagfor och hämtade Savannah vid 21.45 och då var det ännu 23.5 grader varmt ute, så fantastiskt!!

20190723_2129156677656369547608924.jpg

Nä nu ska jag ut och fixa i poolen, Alicia kommer snart, Dennis ska träna så då kommer hon och är med fammo en stund. Jag tänkte att vi skulle bada lite, först i stora poolen och sen i bubbel poolen. Den lilla fina gull ungen, hon är så jäkla söööt. Hon är så klok oxå. Hon sa till mig -Vet du fammo, mamma har ramlat på jobbet och fått ont här och så visade hon på ena sidan av magen. Visst var det tråkigt. Jo sa jag det var det verkligen, hoppas inte mamma har jätte ont. Men Alicia sa jag du vet ju när du ramlar man har ont en stund och sen går det över. Jo svarar hon det kommer att gå över. Hon är så klok fammos unge ❤

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: