Underbara sommar

Vilken härlig dag jag hade igår. Alicia kom hit på morgonen och vi var och handlade och förberedde oss för strand dagen. Dennis kom sen hit efter träningen så åkte vi mot Solåsen och tillbringade hela dagen där. Petra, Saga och Anette var oxå med. Jag och Anette är som badpolare, vi har badat ihop i över 25 år tror jag. Vi umgicks jätte mycket tidigare men nu träffas vi iallafall på badstranden 🙂  Dennis och Alicia kom hit på eftermiddagen och vi badade pool, 30 grader varmt vatten!!!  Alicia fick hoppa, gunga och leka med Larry. En helt otrolig dag ❤

När jag kom hem från badstranden stod världens bästa systrar på bron, Anki och Siv Forsberg. Så jätte roligt. Anki zumbar ju med mig och Siv har jag lärt känna genom åren på facebook. Hon är en så otrolig människa, hon är klok som en bok. Den har sån livsfilosofi båda två. Det är så roligt att sitta och lyssna på dom, Anki pratar om att man ska vara den man är och låta livet ta en dit man vill. Siv har en enorm människokännedom, hon har en så stor erfarenhet av livet. Nu ska dom till Abisko och resonemanget kring vilka som kommer och platser som var bokade och hur det skulle bli, ja säger Anki till Siv, du och jag är iallafalla självklara ❤

20190722_1715594977499182400359120.jpg

En otrolig släkt, släkten Forsberg ❤

Idag kommer Dennis och Saga hit på sol och bad hade vi tänkt men först ska Dennis träna så hon blir här med mig. Jag bad Petra skicka hit Saga oxå på bad. Får se vilka som dyker upp. Tänkte vi kan bada och äta och ha poolparty hos oss under dagen. Savannah är hemma, Elin sover över så kanske de oxå stannar och badar.

Ja ja nu ska jag börja lyssna igenom mina låtar, jag har zumba pass ikväll ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: