Soool

Äntligen är det varmt, hela helgen har varit underbar. Vi har ju börjat jobba men det är så mycket roligare att jobba oxå när det är varmt.

Fan jag har ont  i halsen, eller ont det är som inte det eller jo men det känns så skumt i halsen som om jag skulle ha träningsvärk i halsen nästan. Sen har jag varit lite yr i skallen och haft ont i huvudet i flera dagar. Hoppas det stannar där, jag har börjat käka esperitox igen, men nu tog det slut idag så jag måste på Coop och köpa mer.

Bejan har kommit. Så igår träffades vi på Milano och äta, Rasmus, Emil, Danne jobbade och Savannah var på Seskarö men sen var Annika, Tomas, Dennis och Alicia den fina lilla ungen med. Vi var sen ut och promenerade, jag, Annika och Bejan och 5 hundar, mina tre och sen Annikas  Gucci och Bejan har ju sin Diesel. Det var riktigt skönt att få vara ute och röra på sig under kvällen. Ja ja snart kommer Alicia, jag ska vara barnvakt medan Dennis tränar 🙂

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jul 22, 2019 @ 09:40:05

  Helt underbart med sol och värme ❤️🌞 hoppas det håller i sig lääänge 👏👍

  Svara

  • Anna
   Jul 25, 2019 @ 08:12:51

   Ja det samma säger jag!! N¨nu var det ju lite molnigt när jag steg upp men jag ser att det är på väg att spricka upp nu så solen kommer säkert. Och helgen ska visst bli kanon!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: