Plåstret är draget

Japp första arbetsdagen är gjord! Och inte kändes det som om man varit bort i 4 veckor. Det var bara att starta där man slutade sist. Nå det gick bra iallafall, jag dog inte 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dennis kom efter att jag kom hem, jag har köpt ett våffeljärn till honom. Alicia gillar våfflor men han har inte haft nått våffeljärn så då måste fammo fixa ett. Han satt en stund och pratade och drack kaffe. Jag började under tiden att klippa Larry. Han har haft så jäkulens stora knutar och jag skulle bara ta bort dom runt svansen men det slutade med att jag även tagit båda frambenen, mellan benen, under magen, under halsen…. ja i stort sett halva hunden. Fortsättning följer idag. Sen får Danne ta med rak maskinen. Vi har köpt en egen i vintras, en dyr maskin men vi måste ha ett annat skär för han har ju så otroligt mycket päls. Så man måste klippa ner honom lite först.

Idag börjar jag 09 och slutar 21, ingen problem med fritiden inte. Det lär bli varmt idag så vi tänkte att vi drar till vår villa var vi har dagverksamheten och blir där hela dagen, lagar mat, sitter ute och njuter av vädret. Vi har ingen buss idag så det är bara att vara på hemma plan.

Jahapp bara att starta dagen för snart ska jag ju och jobba, mata djur, rasta djur, fixa frillan, kolla poolerna och sen iväg och jobba 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: