Jaha that’s it!

Nu var det klart, semestern är över, jobbet kallar in mig kl 12 idag och sen hela helgen! Usch det känns inget vidare roligt. Det känns som om det inte varit någon sommar alls 😦 sen fick i ju ett så trevligt mail av arbetsgivaren oxå, det känns verkligen jätte roligt att gå till jobbet! Jag har ju börjat söka andra jobb bla som potatispackare på Outinens. Då börjar man jobba kl 06 och slutar 14.30, låter om ok tider tycker jag! Sen fanns postutdelare, det kan jag oxå göra och fanns nån butiks spion oxå, skulle oxå funka. Väntar på att tjänsterna på Cape East kommer ut, vad de nu kan behöva för personal. Men jag skulle lätt kunna städa. Eller så säger man upp sig och börjar vicka, tur att jag närmar mig pension, varje år tar mig närmare ett avslut på detta!

Körde mitt STRONG pass igår och det är ju så jäkla kul. Jag har sån kämpar i min grupp, de ger verkligen allt. Jag tittade på bla Fia igår, jag såg när det kom till det tuffaste, jag såg blicken och när hon bet ihop, jag såg tanken, nä nu jävlar anamma ger vi allt och det gjorde hon. Jag ser utvecklingen hos alla. En av tjejerna var borta lite under våren, hon var och reste, sjuk, jobb osv och man märkte genast av att kondisen sjönk men nu jävlar är hon tillbaka. Jag ser explosiviteten i benen, kondisen har ökat. Där finns inga problems längre. Strong är så roligt, folk har börjat upptäcka vilket fantastiskt pass det är! Man dör inte, man kör sitt eget race man ökar när man vill öka och man anas när man behöver.

När jag kom hem efter passet igår så tog jag min äggmacka, sen en dusch och hopp in i spaet. Det var så skönt att bubbla upp mina muskler, det var liiiite sega, så det var väl behövligt. Satt och njöt ett bra tag av sommaren. Sen ner i bastun, efter det tv och 4 avsnitt av Grimm! Ja ja nu facebook, shaken och frillan!

20190718_1916266903584532801610270.jpg

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: