Man ska inte googla!

Eller jo det ska man då kanske man hittar det man söker och kanske hinner få hjälp i tid 🙂 Jag satt nu i morse och läste Aftonbladet som vanligt. Snubblade över en länk om hjärtinfarkt och ett tu tre så hade jag ju det! Plötslig andfåddhet, jag kan bli andfådd när jag sitter men det har jag varit in med flera gånger till läkare och de hittar inget, trötthet, tryck i bröstet men det har aldrig gått ut i vänster arm eller upp i käkarna till exempel vad jag kommer ihåg iallafall. Jag har gjort ekg flera gånger och jag har cyklat och allt det där man gör men jag fick ju cykla så länge innan jag kom upp i vad det nu är de letar så de avbröt. Men det är ju flera år sedan nu. Vi har ju hjärtinfarkter och dåligt hjärta från alla håll och kanter i släkten, farmor, pappa, mamma, mormor (hon hade aldrig någon hjärtinfarkt men jag har för mig att hon hade problem), farbröder så jag har koll på det. Men just nu har jag beslutat mig för att jag är frisk! 🙂

Nu kommer sommaren äntligen! Eller kanske jag skulle säga typiskt, imorgon börjar jag att jobba 😦 faaaan jag vill inte! Igår hade jag ruggig ångest inför det. Vi har ju fått sånt trevligt mail från arbetsgivaren, det ska bli stora förändringar i scheman, procentsatser kommer att göras om, det är förhandlat redan med facken men vi vet inte vad de förhandlat om! Usch, jag känner att det där är ju inget vidare kul alls!!! Jag har sökt andra jobb, jag började igår, hittade några som skulle passa mig. En del kan man ju kombinera, jobba på morgonen på ett ställe och ta timmar på ett annat. Just nu känns det inte roligt alls att jobba inom omsorgen! Eller ska man säga upp sig och börja vikariera? Då kan man ju lite välja hur och var man vill jobba? Jag blir ju avstängd från stämpling om jag gör det men den tiden kan jag nog ta. Helst skulle jag vilja jobba som tex hotell städerska, det skulle vara perfekt, städa tidigt på morgonen eller egentligen spelar roll när man gör det bara det inte är på kvällarna, då zumbar jag 🙂 Dela post har jag oxå tänkt på, då kör man ju i tidiga ottan och sen är man ledig. Nå nu ska vi se vad de tänker först. Men det känns allt annat än lovande det här!

Vad jag skrattade åt Danne i söndags. Han började ju jobba på måndag och han hade oxå ruggig ångest att redan måsta gå tillbaka till jobbet. Vi skulle börja borsta tänderna då tittar han på mig i spegeln och utbrister
– Varför är du så brun? Jag brukar ju vara brun, titta på mig nu, jag ser ut som en LIKMASK och du är en PORMASK!!!! Jag skrattade så det inte var klokt, han hade panik över att han inte hunnit, kunnat vara i solen innan det är dags att gå till jobbet, vi har ju knappt haft nån. Men jag känner det samma, jag var så deppig igår, jag hade inget jag ville göra, bara vandrade omkring och ojade mig för att snart är det slut. Inget var roligt igår! Känner inte riktigt samma panik idag men den sitter där!

Ut i solen, kolla jordgubbslandet, poolen, sen på stan, vi ska ut på GOBS och äta. Nu får jag äntligen en fungerande stereo i min bil. Den jag haft är ju hel knasig, den fungerar när den vill. Och den som satt i min lilla gula fara gav jag med till Rellu när hon köpte den. Ibland saknar jag den bilen faktiskt. Den var bra, den startade i alla väder, drog knappt någon soppa. Rellu ringde mig förra veckan och frågade om jag haft något problem med tankmätaren?? Nä sa jag vad tänkte du? Jag har tankat fullt för ett tag sen och den har inte ens rörts och ändå har jag kört mycket! Jag började skratta nej det är iget fel på mätaren, den drar jätte lite bensin. Pratade med henne i tisdags och nu hade den börjat röra på sig. Hon älskar sin bil och kallar den hennes lilla Pika (Pikacho)

20190407_0815345833806685201420853.jpg

Nä nu är det dags att gå ut, de var jätte varmt där ute 🙂

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: