Lite varmare

Här uppe har ju sommaren verkligen varit skit! Det har inte regnat nämnvärt men det har heller inte varit någon värme, jo enstaka dagar. Men idag så verkar det bli varmare iallafall. Så det blir till att vara ute idag. Snart börjar ju jobbet!

Gårdagens pass gick bra förutom att jag gick åt fel håll i nya låten på ett ställe 😀 Men men det blir bättre till nästa vecka det. Mina ben var tunga, nå jävulskt tunga, det känns att de varit mycket igång under helgen. Jag gjorde ju inget annat än gick och gick och gick. Men sen har nog allt annat runt ikring varit lite extra det med. På söndag sov jag ju flera svängar under dagen, vilade så fort jag kom åt. Måndag gjorde jag heller inte många knop så det tar ut sin rätt CMM.

Idag tänkte jag pyssla med poolen, rensa och se om graderna stiger. Det blir bikini överdel och shorts hela dagen 🙂

Ja ja nu ska jag dricka shaken och kolla fb, frilla fix som vanligt och så ut ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: