Sviter av helgen?

Fan jag har börjat få ont i halsen, kände redan på söndag kväll, jag började med Esperitox igår och har fortsatt idag. Det kan nog vara sviterna efter helgens av och till frysande. Eller frös det gjorde jag väl inte direkt, jag hade ju tröjor och skinnjacka men man blev ju ändå kall och vi var ju där hela dagen både torsdag och fredag. Nå nu känns det bättre än när jag steg upp, då kunde jag knappt prata.

Oh vilken härlig låt jag har hittat till kvällens zumba, lite flamenco/salsaish, en av mina favvo inspiratörer, inte Claudiu denna gång, han toppar ju så klart. Nej denna tjej är från USA och otroligt duktig. Jag är ju livrädd att hon blir jammer för då blir det mindre av hennes koroesar på nätet! Vi är kompisar på facebook och hon har pratat om det men hon har småbarn just nu och tycker inte att hon har tid, I just say lucky us 🙂

Usch vad hemskt det var denna flygolycka i Umeå. En av dem, en tjej ska ha kommit från Haparanda. Hörde en podd i morse där han de intervjuar förklarar att det finns inget de kan göra när planet hamnar i sån spinn som det gjorde. Det blir enorma g-krafter och man klistras fast där man är. Du har inte en chans! Så hemskt, jag verkligen lider med alla berörda i detta ❤

Danne började jobba igår, han kom hem vid 22 och slängde sig i soffan! Det var inte roligt tyckte han. Jag själv gjorde inte många knop igår, handlade, hade lite främmande, sov en skvätt både ute i solstolen och inne, känner mig som sagt inte så pigg. Nåväl snart är man helt på banan igen.

Tuttbussen har varit här i vår. En kompis till mig fick dåliga besked. Hon är nu opererad och går på cellgifter, jag vet inte om hon fått eller om hon ska få strålning än. Men hon berättade att 20 stycken i Haparanda, i lilla Happis fått samma besked som hon, det är rätt mycket för ett så litet samhälle! Jag hoppas verkligen det går bra för alla dom och önskar att jag själv fått kallelse i år men än så länge har jag inte fått nån. Jag fick kallelse till cellprover men det blev avbokat och jag har inte fått någon ny dit, så jag måste ringa och be om en ny tid.

Jag tänker att min blogg är liten och anspråkslös, jag har inte många som läser den varje dag. Men för mig är den en dagbok, jag kan gå tillbaka och titta på vad jag gjorde ett visst datum. Ibland har vi pratat om månne när vi köpte det eller det, kan jag komma på att ja just ja, jag bloggade om det så då är det bara att söka sig tillbaka. Det är ju som ett levande dokument för eftervärlden oxå. Vem vet vad som händer. Jag har ju bloggat i stort sett i över 10 år dagligen. Jag hoppar över de dagar jag börjar 07, då hinner jag inte. Min rutin är ju att göra det på morgonen. Det blir bara ett inlägg om dagen, jag jagar inga följare så jag behöver inte göra fler. Jag gör det för min egen skull mest, för att jag tycker det är kul 🙂 Vi bloggare är nog utdöende, det finns så mycket annat nu. Facebook har ju kommit starkt sen jag började blogga, instagram, vloggar, twitter och poddar. Bloggar är inte så poppis längre. Så här såg mitt första inlägg ut, det gjordes 2007 den 4:e september. ”Försöket” ledde till mååånga år av bloggande. Då var jag ”out” för att jag INTE hade nån, nu är jag ”out” för att jag fortfarande har en 🙂

20070904

Ja ja nu in på fb en sväng, göra klart koreon, fixa frillan och klä på mig. Sen tänkte jag faktiskt göra lite hushållsnära tjänster eftersom vädret inte är så bra. Då kan jag lyssna på min musik samtidigt.

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jul 16, 2019 @ 10:31:43

  Fortsätt blogga 👍 roligt att läsa 📚 Allt behöver inte vara så modernt 😉

  Diggar din ”gillar öl” blir verkligen inte så mycket av det 😂😂 Kanske ändra till gillar loka crusch, blir en del av det 🤭

  Ha en bra dag min vän 😍

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: