Solen kommer nu :/

Nu är det över, semestern, Danne börjar jobba idag! Jag börjar jobba på fredag, usch det har gått alldeles för fort. Men det är väl det att vi haft så dåligt väder, inget badväder alls, inte ens solväder. Nå hoppas vi får värme nu, det är roligare att jobba oxå om vädret är bra. Alla värmare är på plats i poolen, det nya spaet är uppe så vi får väl se fram emot det istället för bad i havet.

Jag gjorde inte många knop igår, var bara hemma och tog det lugnt. Sov en skvätt oxå på dagen. Helgen tog ut sin rätt. Men roligt var det, härliga människor, härliga bilar, modet är underbart och för att inte tala om musiken! Vi kan inte annat än vara tacksamma för att vi får vara med i detta jag och Nina. Det är två dagars jobb och vi går upp och ner, kollar bilar, kollar kläder, pratar och försöker få med folk och promenerar lite till. Men vad som var lite nytt för i år var att folk hade förberett sig för Concour de Charme, folk sa att ja det hade vi i tankarna. Ingrid och Tage hade sprungit på auktioner, köpt på loppisar och tagit reda på saker. Fantastiskt va och så roligt.

CMM2019a

Idag blir det att börja lite mer med Zumba Gold låtarna, det börjar närma sig, i September startar vi och dagarna går fort. Så det är bästa att börja få ihop det. Warm up och skriven, men kommer jag ihåg nått…. inte ett skvatt 😀 måååånga härliga låtar att ta med. Så det är bra att jag har några på lager.

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: