Dag 3 ✓

Dag 3 avklarad på CMM! Igår hade vi inget direkt jobb, jag var helt ledig men Nina skulle assistera ifall det behövdes prata finska. Vi gjorde vår flashmob kl 13, ja det blev lite si och så. Pian startade och sen fyllde vi på allt eftersom. Efter ett tag hölt jag på att tappa underkjolen, såg hur den blev längre och läääängre, till slut var jag tvungen att hoppa bak och Nina hoppade fram, det kändes så struligt men det gick bra när man tittar å filmen, koreon blev lite hur som haver kändes det som men det såg bättre ut än det kändes  😀
Den kan ni ser här 🙂 Flashmob CMM 2019

Det var lite struligt innan Bubblan var på plats, tror vi körde ner först vid 14.30. Inte för det man hinner stå där men det är ju lite grejen att köra ner i tid, kanske hinna bli fotade och inte komma när alla kommit typ. Men det är lite svårt med organisation och ADHD. Nå ner kom den och vi hann cruisa oxå. Men redan efter 22 vände vi nosen mot garaget. Jag var helt slut efter allt och det var nog Danne med. Han hann ju hem och sova en stund mellan varven oxå, det var nog välbehövligt.

66584007_905534826492961_5062184261931499520_n
66425317_480174636102617_8220132006529335296_n

Här är vi med Ove, en av de som ligger bakom hela arrangemanget med CMM.

Inko tackade för allt, alla utställare, all publik och tog upp oss på scen. Om jag kan bilarna, de bara inte leder Concour de Charme, de ÄR Concour de Charme. Vi tackade honnom för ett bra samarbete. Han är ju som Nina säger bilarnas national encyklopedin i levande format 🙂

Kallt var det igår, jag hade tröja och skinnjacka och det kändes som att det var inte alls för mycket det! Mycket bilar, det kändes som om det var mer än förra året men jag har inte hört någon siffra än. Området var förlängt och det var fullt! Men i och med att det inte var nått bra väder så stannade nog inte alla så länge, det var mycket rörelse på bilarna. Det var ju inte upplagt för att strosa direkt.

Sov länge idag, Pian ringde och väckte mig 08.30. Det var på tiden att stiga upp. Men trött var jag som en gnu igår kväll. Gick i säng och somnade rätt omgående.

Idag sa vi sätta upp nya spaet, det gamla säckade iallafall. Vi hade ju fyllt det, sattit i nya pumpen men det var något annat oxå, i förrgår såg det ut som ett utsketet äpple 😀 Inget vatten hade som tur var läckt ut men det var helt ner säckat! Det ser inte ut att bli någon större värme i år så det vete fan om vi ändå tömmer stor poolen och ställer undan den…. vi är ändå sena med värmarna, det är inte installerade än…..

Känns alltid lite sorgeligt när de här dagarna är över…. och fort går de när de börjar plocka bort. När jag gick upp vid 20 för att hämta ner Danne då hade de redan börjat. All stängsel åt andra hållet var redan nedtaget och det är inte lite! Sommarens roligaste helg är över.

20190713_1928193545462617314997335.jpg

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: