Morgon främmande!

Idag har jag för tredje dagen min favvo på besök klockan 06.30 steppar hon in varje morgon och ropar -Hej fammo nu kommer Alicia ❤ Sommar dagis har börjat och hon har blivit ledig men mamma och pappa jobbar än. Men nästa vecka går Dennis på semester.

20190710_0659463171677385259346769.jpg

Hon pratar med djuren framför allt Larry, han och Alicia är bästisar. Han skriker när hon kommer. Hon hade fixat sitt eget hörn men ett ”bord” och en stol, sen var det fika och plattan som gällde.
– Larry, jag kommer sen och tittar Paw patrol med dig men nu måste jag röra om i ”boyen” och fika så du får lägga dig ner och vänta. Och det gör Larry han lägger sig ner bakom henne och väntar ❤

På måndag var vi ju i Övertorneå och badade, gissa vem som hade kul. 🙂 Men tur att vi hade Saga med som orkade springa med Alicia, åka rutschbana och hoppa på hoppgrejen vad det nu var. Det var som en enorm uppblåst kudde fast i marken, de hade jätte roligt alla barn på den. Och när de var blöta så halkade de ju omkring på den så det blev extra kul. Igår var vi ju alltså och höll zumba kids på stranden, sen var vi på marknad och hon köpte en klänning och en ballong och idag blir det Karsikkojärvi och Dannes mammas kusin Anette. Men innan det kommer min kompis Monika hit en stund på babbel. Hon bor inte här men är hemma och hälsar på sin mamma och pappa.

Imorgon startar Classic motormeet och jag och Nina för vår första dag som värdinnor för Concour de Charme, det är europa bilar imorgon. Sen på fredag är det den stora dagen med mycket mullrande motorer, mycket crome, stooora dollargrin och fina lackeringar, och vi gör vår andra dag med Concour de Charme. Lördag får vi vara lediga och glida runt och kolla på bilar prata med folk och bara njuta. Sen är det ju cruising som avslut. Alltså det tar garanterat 30-45 minuter att köra runt slingan och happis är litet! Och varje år får någon bil knuffas undan som inte går. Det är inte lätt för de gamla bilarna att prutta runt så sakta, de är ett par som ger upp och behöver knuffas undan och svalna och kanske få ett snabb rep. Det ska bli så roligt, denna helg är ju den man ser fram emot hela året! Och nu är den här ❤

Den här från Norge såg jag igår kväll stå parkerad, snyyyggg!!!

Passet igår gick super, nya låten gick jag igenom i all hast på eftermiddagen men det gick oxå super bra. Jag har ju så enormt härliga deltagare, vi la dit två låtar extra och de bara körde på. Päivi drog sin låt och sen ville de öva på helgens låt. Men det var helt ok för dom ❤

Ja ja nu ska jag börja göra mig i ordning, dricka shaken och kolla fb. Sen invänta min kompis. Dagen är som vanligt fullspäckad.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: