Sommar varannan dag?

Molnigt idag igen och bara 13 grader…hoppas det klarnar upp till dagen iallafall för jag ska ha zumba kids på stranden kl 11 🙂

Alicia har redan kommit, 06.30 kliver hon in varje morgon. Hon får följa med ner på stranden men Danne. Hon kommer inte att vilja zumba desto mer och då behöver jag någon som passar henne tills jag är klar. Men det finns ju en hel del för dom att göra där, lekpark, strandcafét är ju öppet, de har ett pysseltält där så det finns att göra med medan fammo zumbar.

Marknaden är öppen så det blir nog lite marknad oxå med lill gumman idag. Saga ville komma och bada får se om det går, jag satte i en chock klorering igår för säkerhets skull, värdet för klor var dåligt. Måste kolla värdena idag. Och den ska ju stå ett dygn iallafall innan man badar i den när det är så hög klorhalt. Nå får checka av det innan jag släpper dit henne.

Gårdagen var riktigt roligt. Vi åkte ju till Övertorneå jag, Annika, Alicia och Saga. Det var riktigt trevligt. Saga är så duktigt, hon underhåll Alicia hela tiden. Ibland kom och lämnade henne till mig och viskade jag på på djupa sidan eller om hon skulle göra nått så hon inte kunde ha med sig Alicia. Fina Saga ❤ Vi hittade en lä plats för det blåste ganska mycket. Men i lä kunde vi sola utan att frysa i vindarna. Vi hade naturligtvis med oss en massa fika, mackor, chokladpuddingar, drickor, frukter och bär så det gick ingen nöd på oss. Sen avslutade vi dagen med att käka på Milano i Happis. Vi hade tänkt äta i Övertorneå men ungarna hade ju ätit hela dagen så vi åkte till Happis så vi kunde äta med familjerna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi skrattade åt Alicia här igår morse jag och Danne, hon tog Dannes glasögon och så lekte hon Danne, vi skrattade så det inte va klokt. Hon är en riktig clown ❤

20190708_0847327971113750024006425.jpg

Solen ser ut att vilja kika fram så det tror vi på, jag börjar ju jobba om 10 dagar så nu vill jag hinna få lite värme oxå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: