Barnvakt

Oh vad roligt fammo får rå om Alicia i 3 dsgar. Dennis jobbar så hon ska vara med mig på dagarna. Idag åker vi till Övertorneå och badar, imorgon blir det zumba kids på stranden plus att där finns en massa annat man kan göra. Och på Onsdag tänkte jag om vi kanske kan åka ut på Furön…. men det är något jag tänkt göra… måste kolla upp det först.

Solen skiner och hoppet om sommar återvänder! Hoppas det blir fint nu då! Jag måste försöka muta Danne att sätta upp poolvärmarna på taket… men han har lite mycket nu! Men kanske det går om jag riktigt fjäskar 🙂

Motormeet veckan är i full gång, de har börjat bygga på stranden lite smått såg jag. Ooooh vad kuuul, det är sommarens bästa helg!! Jag och Nina jobbar sp klart som värdinnor för Concour de Charme. Vi satsar stort, det är nya kläder varje år. Vi älskar modet, musiken, bilarna, ljudet av motorerna, människorna, det finns väl inga gladare människor är raggare och motor människor. Oh vad roligt det ska bli!! Jag hade velat hitta en mörkblå pennkjol… men hittade ingen. Jag hade tänkt mig en vitblus och röd chiffong halsduk, rött bälte i midjan och röda pumps. Nå det är ingen panik med den, kanske jag ännu hittar, men den spar jag till ett annat tillfälle. Våra 3 dagar med kläder är planerade, dag 1 svart pennkjol med röd volang, svart top med röda bollar på, dag 2 svart klänning med vit överdel och svarta bollar, dag 3 vår nya helt fantastiska klänning, vi hittade på jet set trend! Den är GRYYYYMT snygg!!!!! Sen förstås alla assessorer till, väskor, smycken, skor osv, vi går all in kan man lugnt säga 😀 ❤

20180712_1705159211936523550756204.jpg

Förra årets dag 2 tror jag det var 🙂

Men nu ska vi ner och väcka Danne, sen börja packa grejerna för vår badresa. Det blir hela dagen med mat i Övertorneå och allt 🙂

Savannah ska tjäna pengar, hon vill ha en ny hoodie så då får hon fixa hundarna idag ocj om vi åker till Furön på Onsdag 🙂

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jul 08, 2019 @ 17:26:11

    Hoppas ni får en underbar dag 😍

    Äntligen är det snart dags för årets bästa happening ❤️ Håller med dig, musiken, människor och allt är bara så härligt 👍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: