Hemsidan

Borde ta tag i min hemsida… men har inte haft riktigt tid med den, alltså den för mitt företag… ja ja det blir någon dag 🙂 Jag håller på med en digital utbildning så kanske när den är klar att lusten vaknar att göra den klar.

Igår var jag runt Norrbotten på olika loppisar med Annika och Tomas och Inga-Britt. Det var riktigt trevligt, vi åkte vid 10.30 och var inte hemma förrän vid 18 tror jag. Hittade en ”picknick väska” till Bubblan, skor till mig, vad underligt va 😀 ett träfat….
Sen shoppade vi på Dollarstore 😀 Men sen var jag stentrött. Sov en timme och sen glottade jag bara tv. Men det betydde ju att jag inte kunde sova på natten, somnade först efter 3.30!

Kallt idag igen, mulet och typ 13 grader! På måndag tänkte vi ju åka till Ötå och bada, får se om det går då!

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jul 06, 2019 @ 14:31:02

    Kul med fynd 👍 Hoppas verkligen att vi får lite sol ☀

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: