Fortsatt kallt!

Hm ingen sol idag heller…. men det är varmare idag än vad det var igår iallfall, igår var det 13 idag är det 15! Ja ja bara det blir sommar nångång… vi har så kort sommar och hela juni har redan gått, snart halva juli…. usch och faaan!

Fredag idag… undrar vad man skulle hitta på? Ska kolla med Annika vad hon ska göra idag, kanske vi kunde gå ut och gå nu på morgonen?

Hade mitt strong pass igår, vi blev bara 4, en var i Luleå och hämtade bil, en hade glömt att det var torsdag så han missade både strong och spinning, han kör alltid dubbla pass, sen, en var utomlands och solade, en friade och resten tog nog bara sommar ledigt 🙂 men 4 tappra själar var vi varav 2 var nya och hade aldrig provat Strong. De jobbade riktigt bra!

Nästa vecka har jag Alicia Måndag-Onsdag på dagen, sen börjar Dennis semestern och då ska sedan Alicia oxå vara semester ledig från förskolan. Jag tror Mathilda jobbar hela sommaren usch vad trist och jobba, alla behöver ledigt för återhämtning.

Nå niin nu fick jag något att göra, jag ska åka på loppisar med Annika och Tomas, kanske man hittar något roligt där 🙂 Då blev det brottom, fixa frillan och sen göra sig klar för avfärd.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: