Kanske det är sommar?

Stiger upp idag och det är strålande sol där ute! Hoppas det bara nu blir lite värme oxå. Poolvärmarna ska på plats men Danne har haft lite mycket att göra med alla bilar och moppar! Men nu är Passaten klar, den ska besiktas idag., moppen är klar, min bil finns inget att göra på, bubblan står med hela framvagenen nere och måste bli klar innan CMM, sen ska Rasmus epa svetsas, rost att fixa men med den är ingen panik.

Vi ska till Seskis idag med Anette, det blir en liten rund tur igenom ön. De har ju som inga kopplingar ditåt så jag har lovat visa upp ön till henne och Dannes mamma.

Passet igår gick kanon, She bangs… ja vad gjorde jag där, mina ben var helt slut, huvudet började vara slut… så det blev en del svammel, det är tur att mina zumbisar kan låten och skiter i vad jag gör där upp 😀 😀

Ja just det ja, jag var ju in med min knöl jag hittade på revbenen i söndags. Det var inget annat mer än en fett knöl men jag blev skickad på ultra ljud för säkerhets skull mest för att lugna mig 🙂 Trevlig läkare, vi pratade om lite av varje, han kollade upp lite prover men min crohns, jag fick lite länkar att läsa, vi pratade grekiska filosofer och proftesior, historia. Han visste mycket om hur det allt varit ända ner till romarriket. Han började fråga varför jag är mörk, han gillade mitt hår, mina dreads och frågade om det är egna. Jag sa att jag älskar sol, jo men ögonen… nå under pratets gång så sa jag att jag har förfäder både från Belgien och Armenien. Nå då var han igång, han såg det på mina ögon, they are like mine 🙂  Det var en trevlig stund hos farbror Doktorn 🙂

Nu shaken och facebook en sväng och sedan ut i solen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: