Men skit väder

Usch vilket väder!!! Det regnar där ute och är svinkallt!!! Bar 10 grader, det känns som höst 😦

Jag gjorde klar Gudruns sista viloplats i lördags, det blev jätte fint tyckte jag själv.

Blomman jag planterade är ju lite vissen men den tar sig så småningom. Men resten blev fint. Jag är så nöjd över den lilla ängla katten, jag hoppas bara plattan oxå håller kylan. Vi har haft plattor tidigare men de har gått sönder. Men då har vi visserligen inte haft ram runt om så man kan han trampat på dem oxå.

Äntligen fick vi upp poolen, jag, Danne och Dennis samsades om att få allt på plats. Jag gör ju oftast det själv men nu var Danne och Dennis med och hjälpte. Det är mycket som ska på plats innan själv poolen hamnar där! Först fylla ut gropar sen på med en presenning…..

Efter det blir det markisolering, betongmatta på det och sen en till presenning och sen först poolen. Ska det va så ska det va 🙂

Men nu står den där på rening, nu ska värmemattorna upp på taket och sen väntar vi bara på soooool!!!

Jag och Annika var på Carola igår, hon hade sin nya show ”Naket” på Vassholmen i Kalix igår. Jag är ju inget Carola fan men hon är bra, det måste man säga. Så säker som artist. Hon hade problem med tekniken, klänningen, ljud men hon fixade det galant iallafall. Hon bara körde på.

2000 personer trängdes i det gröna, det var allsång i det flesta låtar. Sa till Annika när vi satt där, tänk att de flesta kan nästan alla av hennes låtar, otroligt!! Det var kul att ha sett henne live, det tillhör ju nästan att vara svensk att ha sett Carola iallafall en gång 🙂

Idag får jag väl ge mig an att städa köket! Jag har stått och tittat på vardagsrummet och funderat hur jag ska möblera där…. jag vet på vilken vägg jag vill ha tavlan och var soffan ska stå. Men då har vi för mycket hyllor och för lite vägg! Nå jag löser det, får fundera ett par dagar till. Måste ta ut en koreo till imorgon….. har inte hittat nån bra än! Så det är bara att sätta igång!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: