Tavlan!

Nu på tisdag kl 11 ska jag ha zumba kids på Stranden, hoppas bara inte det blir regn!!! Det är ju inget roligt alls, det blir lite farligt att dansa om om gräset blir halt. Så får se då om det blir något, jag ska ha två tisdagar 🙂

Alltså vi köpte lite tavlor igår på loppis, de var gjorda av Haparanda konstnären Erling Rensfeldth. Ja blev helt fascinerad av den stora! Hans konst har sålts bland annat på Tordnedalsslöjden efter att han dog. Nu hittade jag alltså tre tavlor som hör ihop på loppis. Så vi köpte dom, så nu måste jag möblera rummet efter tavlan 😀 Så här såg det ut när vi skulle ha hem den stora, den är 2.10* 1 meter!!

Jag har fått diverse kommentarer för dom, de flesta tycker den stora är skrämmande och ful, en del är som jag fascinerad av den, man kan som inte sluta titta på den. Jag ser allt möjligt i den något extremt, shamanskt, alien, samiskt, indianer och även något gudomligt. Det beror nog på vilket humör man är på vad man ser.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Danne skulle lägga sig på soffan i natt för han hade svårt att sova men han tyckte det var så obehagligt för att tavlan var där 😀 Danne gjorde oxå ett fynd till sig lilla Bubbla 🙂 Här provar Alicia den ❤

Den ska med på bubblan 🙂 Jag hade själv en precis likadan när jag var barn. De rymde jag och Annika på. När vi blev lite sur på mamma eller pappa så sa vi -Nä nu rymmer vi! Och iväg på 3 hjulingen, jag trampade med Annika bak på, jag var väl ca 4 år och Annika 2! Hahaa tänk idag och ha så små ute på vift på en 3 hjuling! Det var lite annat förr. Alla visste vilka vi var, iallafall vem jag var, jag var ju överallt! Så de ringde till mamma och sa att nu drog flickorna förbi här. Och så kunde de be oss fara hem. Jag minns att mamma hotade att polisen för köra hem oss men det vet jag inte om det hjälpte för mamma har berättat att jag ropat -Polis polis potatisgris gå hem och skura morsans fis efter dom 😀

Idag tänkte jag och Annika gå på marknad i Torneå och sen ska jag möblera om och städa i vardagsrummet. Så ingen sol, då blir det annat. Var fan är värmen som härjar söder ut?? Vi har ju typ höstväder här :/

Igår var jag och köpte lite jox till Gudruns grav, skrev på hennes gravsten som jag köpte, klistrade fast den lilla ängla katten och sen ett litet staket som ska runt graven. Så sen senare blir det att göra i ordning den. Jag är ju ingen geni när det gäller att skriva på sten och vi har inte rätta penslarna för det heller så det fick bli som det blev.

20190629_0943238155602756156051798.jpg

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: