Gudruns sista dag?

Idag har hon tid hos veterinären klockan 11 för undersökning. Men det finns nog inget hopp mer, hon är en trött gammal gammal kisse med cancer så de ger nog oss inget val skulle jag tro. Fast jag försöker ju se att oj hon äter och dricker vatten, hon går på lådan och vill ut. Jag försöker nog göra henne piggare än vad hon är. Lider hon så får hon gå, mattes fina lilla Gudrun ❤

20190627_0714573263618976851071169.jpg

Ny äten så då blir det sova, Gudde som jag tror Rasmus började säga när han var liten och Alicia säger Grugrun. Våran ”kattstat” har minskat kraftigt på ett år från 4 katter till 1 om nu Gudrun säger hej då idag. Ozzy i April 2018, sedan Shakira hösten 2018, hon började ju pinka in efter att Ozzy togs bort och nu då Gudrun. Så det är Iza kvar och hon måste vi nog ta bort till vintern, hon pinkar ju in den rackars katten vintertid. Vi skurar pink runt lådor och på golv som tur var så går hon inte i möbler!! Kattpiss luktar så jäkla illa! Så till vintern är vi nog helt kattlösa! Och då blir det ingen ny katta.

Sedan har jag ju lite spännande saker på gång idag. Får se om det går som jag vill. Jag pratar med mig själv hela tiden och funderar hur fan ska jag göra det här, hur ska detta bli, klarar jag av det, men jag är ju inte Happis dummaste person och jag kan vara rätt så driftig när jag vill! Men det är många grejer som måste lösas även till det. Nå skriver mer sedan om det.

Vår lilla zumba igår gick kanon, vi körde så svetten fullkomligt sprutade om oss. Det är så jätte roligt att köra ihop med Päivi. Hon är så jätte duktig och utvecklas hela tiden. Hon är en kanon instruktör redan nu och med övning och erfarenhet så vet man aldrig hur långt hon går! Hon är otroligt otroligt duktig. Oh vi passar så bra ihop tycke jag, det är himla roligt att dansa med henne på scenen. Vi fick upp både Pian och Helena igår på scenen 🙂

Det är som Nina säger, det går inte att få en bild på dig när du har käften stängde 😀 😀

Idag blir det Strong by zumba, så jäkla kuuuul men mina ben lär vara trötta, 1 timme zumba i tisdags och en och halv timme igår. Nå jag hoppar det jag orkar sen får jag köra på deltagarna istället 🙂 Ja ja nu är det mycket att göra, tänkte hinna kolla igenom passet innan vi ska till veterinären oxå.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jun 27, 2019 @ 09:18:11

  Kram till dig och Gudrun ❤️

  Och öppen käft är väl en del av dig 😉🤭😍

  Väntar nyfiket på höra om ditt projekt 🤔😀

  Svara

 2. Anna
  Jun 28, 2019 @ 09:26:16

  Hahaaa skrattar jo det är det nog, jag har ju aldrig i något sammanhang kunnat hålla den stängd 😀

  Som du vet blev det ju inget av mitt projekt men men det kommer andra tillfällen och andra saker att pyssla med ❤

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: