Nya låten

Passet igår gick väl bra förutom nya låten men det visste jag, jag förvarnade dem innan, jag har bara kört den några gånger. Det blev 1 fel, jag glömde bort en frekvens benlyft så stegfrekvensen efter fick de träna på lite extra länge 😀 sen blev det fel i en låt jag verkligen kan, jag har kört den länge, men slutet, sista 30 sekunderna där gjorde jag om helt. Så Helena sa efteråt, ja där gjorde vi en ny koreografi 😀 😀 När sådant händer då vet jag att det är dags att ta bort låten från repertoaren 🙂 Så den åker nästa vecka.

Idag blir det MC med mig och Päivi, nu har vi ingen Rellu med men vi får klara oss utan henne, hon jobbar! Rollo kanske dyker upp efter sitt jobb, han slutar 18.30. Det vore skit kul om han kom. Nå annars får de hålla till godo med mig och Päivi 🙂

Vi var i Kalix igår, Savannah hade en ny läkare, hon verkade jätte bra. Mycket mer lättsam än den andra hon haft så jag önskade att hon kunde ta över Savannah. Får se då om det går. Men vi kom överens om att ändra medicineringen tillbaka till det hon hade från allra första början, för den har som ändå funkat bäst för henne. Det enda var när den gick ur på kvällen, det blev så tungt men då finns ju lösningar till det så det provar vi nu. Den hon haft nu har inte haft så stor inverkan på henne. Nå får se då hur det blir nu.

Inget vidare väder idag heller 😦 jag har ju semester, det har inte vädret fattat! Lite små soligt men blåsigt, det är 16 grader med det ser inte vidare varmt ut. Hoppas solen kommer fram. Jag hade tänkt börja med poolen idag men det blir inte så länge det blåser så här, all markisolering presenningar o annat hinner flyga värdens väg. Så det är bara att vänta.

Imorgon är den stora dagen för oss… får se, det ska bli så spännande! Om det inte går min väg kommer jag blir jätte besviken! Men då får jag se det så, då var det inte meningen, då finns det annat som väntar på mig…. men det här hade varit roligt! Berättar mer på fredag i bloggen. Går det som jag vill så kommer det lite foton oxå.

Sov till 08.15 idag, så skönt! Danne steg upp och såg till att Rasmus var vaken och redo för jobbet. Jag klippte honom i förrgår, han vara såååå lurvig. Jo det är sant, han har MYCKET hår och tjockt hår så han såg ut att ha en pälsmössa på huvudet. Han har velat låta det växa ut mitt på och minimalt korta sidor. Nu bestämde han sig för att ta bort det och wow det blev jätte snyggt. Rasmus har ju självfall så det är lätt att få en fin frilla på honom. Savannah sa att han ser ju ut som en kändis! Det blev faktiskt jätte bra.

Läste i vanlig ordning Aftonbladet på morgonen och klickade mig vidare från den ena länken till nästa. Och hamnade på detta. Sanna Nilsen har jag alltid tyckt är så bra. Hon är den bästa kvinnliga sångaren i Sverige! Hon är helt otrolig i mina öron. Hon gjorde sin första LP när hon var 11 år, fatta, 11 år!!! Idag är hon 32 och så rutinerad! Detta klipp är en hyllning till Stikkan Andersson, gamla låtar alla, men så många bra låtar han gjort och ändå är detta bara ett litet urval. Men det är ju låtar sen man var liten och alla kunde jag nästa sjunga med i 🙂

Ja ja nu blir det kolla fb göra lite reklam för passet ikväll och sen börja renbädda och städa i källaren. Ungarnas rum är ju nu klara så då gör vi vidare till nästa rum. Det är ju inget vidare väder så då får man passa på.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: