Bryderi!!!!

Vi var och tittade på ett hus igår, det var ENORMT mycket att göra på det! Men jag är sååå sugen, att ha som stuga. Men Danne är inte lika sugen han! Så det blir ju svårt om han inte vill. Men det känns som om nått går mig ur händerna om jag inte tar chansen. Mitt inre jag de två olika figurerna pratar med varann, -jo du kan, du hinner, klart du ska göra det, känns det sen att nej detta går inte så sälj….. den andra säger – tänk på att du kan inte räkna med hjälp från Danne, du måste veta att du kan fixa, själv eller åtminstone betala för att få det gjort, du har inte tid, när ska du göra allt detta, hur går det med alla djur? -det kommer bli jätte bra, du kan inte missa det här, – släpp det, du har inte kunskapen, du har inte möjligheten, du har inte pengarna, du har inte orken att hela tiden fixa Och så håller dom på, det går fram och tillbaka. Men jag måste bestämma mig för hur jag gör fram till torsdag…. devils

Ja där kan iallafall Ellen vara med , hundarna…. katterna … Gudrun är ju gammal och har tid på Torsdag för att kollas upp, Iza måste avlivas till vintern, det jäkla kattan pinkar ju in lite då och då. Det går bra på sommaren och så länge hon kan göra sina behov ute, skiter ut gör hon alltid men pinkar…. så fortsätter det så avlivas hon till vintern. Ja ja det blir som det är tänkt att det ska bli 🙂

Nu ska jag ta mig en macka, kolla faebook och sen börja öva mina koreos, jag har ju en ny som jag inte ens provat än…. hoppla hoppla!!! Klockan 09 har Danne tid i Kalix, Savannah har kl 14, så Danne har åkt för att sen vända och åka tillbaka! Jag har ont i en tå så hoppas den håller ikväll, ska tejpa ihop den med den andra, jag smällde först i den, sen tappade jag sängsidan på den så det blev ett sår, sen stötte Danne i den igår med möbler när vi bar här fram och tillbaka och alltid samma tå!!! 😀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: