SOOOL <3

Äntligen är det soligt ute!! Det regnade hela jäkla dagen igår! Och andra sidan fick vi gjort en hel del hemma. Savannah har ju länge velat ha en ny säng och göra om lite i sitt rum, så nu blev det äntligen av! Vi var till IKEA och hon valde säng, vi shoppade lite sängkläder osv. Hon åkte till sin kille Edwin ❤ lilla tjejen. Hon har inte varit ut ur dörren sen skolan slutade i princip, ja en kväll tror jag hon gjort lite annat än varit hemma. Så nu kom Edwin hem från skolan så hon ville dit och hälsa på. När hon for så startade vi här hemma. Så här blev det 🙂

Vi skruvade säng, städade, fixade allt på andra väggar, jag visste ju ungefär hur hon tänkt sig, var hon ville ha sminkbordet och så. Så vi stressade på och hoppades att vi skulle hinna innan hon kom hem. Sen när hon kom frågade hon om vi skruvat upp sängen, nej sa jag, det fattades nå delar så vi får den först imorgon. Besviken gick hon till sitt rum….


Så här glad blev hon 🙂

Hon blev jätte nöjd, hon tyckte allt blev jätte fint och började grina, lilla tjejen. Det här har hon velat länge. Det är ju lite mer tonåring över rummet nu.

Päivi och jag skulle ju ha träffats igår och gått igenom lite koreos inför Onsdagen men jag hann inte, vi höll ju på i Savannahs rum.

Idag ska vi åka iväg och titta på ännu en stuga, sen får vi se. Det beror på hur mycket det är att göra för det blir jag som måste fixa det mesta, Danne är inte intresserad. Så jag kan inte räkna med att få hjälp, jag måste veta att jag fixar det eller kan betala för att få det fixat. Men spännande ska det bli 🙂 Ja ja nu ska jag rusa iväg och göra mitt så jag hinner innan vi åker.

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. pian
    Jun 27, 2019 @ 08:34:15

    Åhhh, va glad hon blev, lilla sötungen<3

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: