Mamma

Vilket skit väder det är och kallt var det oxå, fick gå ner och hämta morgonrocken! Det har regnat konstant tror jag sen igår kväll. Och enligt klart.se så ska det regna hela dagen! Usch och fyyy vad trist. Vi hoppas att det stämmer att det ska vända imorgon.

Vi var ju upp till mamma igår. Det var ju meningen att Pian och Annika skulle var med men Pian blev fast i dimman på Tornefurö och Annika hade så jäkla ont i axeln så hon var tvungen att åka in och få lite sprutor i den. Nå jag och ungarna for. Och det blev en riktigt lyckad dag. Kontakten mellan mig och Rasmus har ju inte varit den bästa. Sen förra sommaren var det katastrof. Men nu i vår började det vända av någon anledning. Han började prata med mig igen och vi har kommit jätte bra överens sen dess. Han har nog insett att jag är inte hans fiende. Det är så roligt att han hänger med mig nu lite hit och dit. Han känns som mer vuxen nu ❤ Men upp till mamma hade jag inte tänkt att han kommer med. Men det gjorde han. Han har ju inte sett henne sen jul och jag vet inte om han inte visste att hon numer bodde inom åldringsvården. Han fick en chock tror jag. Helt plötsligt så ser jag att han gråter och har jätte jobbigt, jag frågar om han vill gå ut en stund men det ville han inte. Jag försökte fråga vad det är men han sa bara, en grej. Han ville inte prata om det där. Men han var ledsen hela tiden vi var där. Han ville visa till henne sina intressen och vad han samlar på. Sen när vi for därifrån så var vi in på GKs och hans humör vände och han blev mycket gladare. I bilen tillbaka hem pratade han jätte mycket.

Mamma var glad att se honom oxå. Savannah har ju varit med oftare, hon var jätte glad över att hon var med förstås men jag tror att hon känner att hon sett Rasmus mindre så hon blev riktigt glad att se att Rasmus var med. Hon frågar ofta efter dom. Kalle var oxå där, hans cancer är nu borta men han har fortfarande ont i halsen. Han har svårt att svälja och kan inte dricka kolsyrat. Han var mycket piggare, hans humor hade oxå börjat komma tillbaka, jätte roligt. Vi stannade inte så länge där, vi var där ca en timme, vi fikade och pratade lite. Vädret var ju inget vidare, det regnade av och till så vi kunde inte gå ut heller. Men resan var bra ur många synvinklar.

Det enda är att jag inte kan köra så länge, jag blir så jävla tvär trött, Kalix är typ det längsta jag kan köra utan att måsta stanna. Men nu blåste jag på. Och ungefär halvägs åt båda hållen blev jag jävligt trött! Men på dit vägen så lättade det och jag kunde fortsätta. Men hemvägen, efter Övertorneå så var det hemskt!!! Jag kände att jag började tappa fokus, min hjärna var inte med alls. Men då stannade vi innan Karungi och jag tog lite luft och då gick det hela vägen hem sen. Men jag vet inte varför jag börjat bli så jävla trött när jag kör. Jag har ju numer glasögonen på oxå då det är inte det att jag måste överanstränga ögonen på nått vis, nå va fan, jag är ju ingen ungdom längre 🙂

Idag blir det nog inte att göra nått….. regnet öser ner…. städa kanske då? Ta hand om tvätt, kolla lite zumba jox…. jag och Päivi ska träffas kl 18 på Fysioteket och gå igenom lite inför Onsdagen, vad vi ska han med på vår gemensamma lista. Vi ska köra ett litet zumba maraton 🙂

Jag somnade som en stock när jag gick i sängen, sista timman jag var vaken så var jag hur trött som helst. Vaknade och kände att oj vad pigg jag är, då var klockan 05 men tänkte att nääää jag stiger inte upp nu. Sen vaknade jag igen en timme senare men steg upp först 07. Då tyckte kroppen att det var dags att dra den upp ur sängen 🙂

Ja ja nu ska jag inte på facebook, ingen shake, har inte kommit ihåg att köpa, faaaan måste fixa det idag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: