Midsommar kom och gick

Inget speciellt hittade vi på. Vi var ut på det traditionsenliga midsommarfirandet på Seskarö, Danne, Savannah, Dennis, Annika och jag. Rasmus var inte med för han var och hjälpte Petra och Janne att flytta och Tomas hade jour. Vi stannar aldrig länge men vi gör det iallafall. Det har blivit en tradition. Det var jätte mycket folk där igår, roligt att små babbla lite med alla förstås. Vädret höll sig skapligt, inget regn men ingen sol heller. Det var 18-19 grader varmt oxå så det var ett hel ok väder.

Efter det for vi hem och förberedde maten och sen till Björkmans för att äta. Det har som oxå blivit en tradition. Det var riktigt trevligt som vanligt.

Idag ska vi åka upp till morsan, tror det blir jag, Pia, Annika, Rasmus och Savannah. De har då sagt att de ska med men får se då när vi väl ska åka om ungarna följer…. är de trötta så kommer de inte! Kanske kan lura dem med att stanna och käka en pizza i Ötå på vägen hem 🙂

Men vilket ösregn det var här natten mot igår. Jag hade svårt att sova och var upp och pinkade vid 02 och hör hur det riktigt dånar i plåtarna!!! Helt otroligt! Jag gick upp och kollade, mina fina rosor stod ju där mitt i ösregnet, så när det lugnade sig något så rusade jag ut och tog in dem under tak så de inte regnar sönder helt!

Ja och sen har jag varit och tittat på en stuga, jätte söt liten en på Seskarö. Men den lutade så mycket så jag blev yr i bollen när jag gick där inne. Inte för det, den var inte dyr så man hade kunnat lyfta den men det är ju ett rätt stort projekt med att riva golv och så vidare så jag kände att sånt har vi vare sig tid eller kunskap till. Och att hyra in folk att göra det blir oxå dyrt. Sen kan det hända en hel del när man lyfter ett hus så det får vara för min del. Nå vi fortsätter titta, ideerna är många och jag har lagt ut lite fiskar i vattnet så får se om jag får något napp 🙂

Annika ringde just, hon hade jätte ont i sin axel så hon kommer nog inte med idag till mamma. Men det blir jag och Pian, Rasmus och Savannah då iallfall

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jun 22, 2019 @ 11:30:09

    Hoppas ni får en bra dag med mamsen ❤️ Kör försiktigt!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: